Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Problem je sledeci, u bmw e30 je ubacen motor od bmw e36 2.8 24v, problem je immo, pokusan je immo off ali bez nekog trajnog uspjeha, sad je stavljen ecu od 520, 2.0 motor, taj ecu je MS 40.1, i problem je prvo paljenje, ubrizga mu previse goriva, jedva upali,vergla po pola minuta i vise, postoji li neko rjesenje? Originalni ecu je bio siemens MS 41.0? Auto dobro radi i ide kad upali, problem je samo prvo paljenje.
stavi mu i bombine od racunara koji je stavljen na vozilo
Moze li se i cime napraviti novi kod kljuca, nasao sam drugi ecu i immo box ali nema kljuca, ecu je od 2,8i 98' godina.....
Ako jos neko ima neko rjesenje neka javi......
Moze immo off na ms41.0 za taj 2.8 ia moze i da se napravi novi kljuc samo ako imas cime da procitas EWS
Prepreka je samo nasa masta...
Ajd vidjecu da procitam necim, koji eeprom trebam ocitati, koja mu je oznaka?
procackaj malopo netu naci ces emulator za EWS
ovde ga ima i kosta 60e
je napisao skrivenu poruku za korisnika: bmwbata
procackaj malopo netu naci ces emulator za EWS
ovde ga ima i kosta 60e
I nevredi nista. Sve je to lepo u teoriji...
@dragan_s nije eeprom nego mcu MC68HC11EA9/2D47J ili D46J. Procitaces ali neko iz tog sadrzaja treba da ti programira chip i da ti ga naravno posalje. Ja mogu ali ima puno kolega iz tvoje okoline...
Zasto, jel ne radi emulator da ga ne narucujem bezveze?
Lakse mi je njega naci nego praviti drugi kljuc.....
Ne radi kako treba. Najbolje ti je da uradis kljuc a to ti je i najjeftinije. Imas ovde kolega koji su u tvojoj bliini koji mogu pa im se obrati i za jedan dan gotovo.
pa sve zavisi sta se naruci
Ja ih ugradio brdo i nijedan nije zezao
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka