Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Bok!
VDO 1H6 919 033M
Ponekad pali sijalicu za ulje i zujalico.Sigurno je greška u satu.
Što bi trebao promjeniti ili odraditi na satu?
Hvala unaprijed!
Pozdrav!
stari nadi novi za par evra i ne gubi vremena i naplati podesavanje kilometraze
jesi siguran da je u satu,u 90% slucaja ne bude u satu
Pozz,Kao sto kaze kolega misa015 provjeri prekidace za pritisak ulja na filteru i glavi motora,pa onda vec znas koliki je pritisak i kad u kojim situacijama se pali vrlo rijetko je tabla!
Pogledaj i instalaciju, možda neka od žica od davača pritiska dodiruje masu.
Probao sam drugi sat i sve ok.Problem je u satu.
Cudno da je sat, obicno ili bude slab pritisak ili cak zna biti i problem do signala broja obrtaja motora.....
a nekad zna da bude do alternatora jer taj signal za lampicu od ulja ide sa alternatora na gola 3
Ma kako ce signal za lampicu ulja ici od alternatora...ide signal ali ne za lampicu nego obrtaje, a sad sto se pali zujalica moze biti do njega......
znas kako tako neki naprave da kada gasi lampu od altenatora gasi i od pritiska ulja jer ja sam imao dva slucaja gdje je tabla upitanju pa im elektricar tako nastimao
Ma kako ce signal za lampicu ulja ici od alternatora...ide signal ali ne za lampicu nego obrtaje, a sad sto se pali zujalica moze biti do njega......
Pa to jeste kada neko prepravlja.....ali pricam o original instalaciji i problemima koji se tu javljaju.........
Ne bi palio zujalicu i lampicu u isto vrijeme da je neko tako spojio kao sto kazes..........
kolega dragan je u pravu.Neke table na g3 imaju problem sa zujalicom kad izgube w signal.Kazem neke jer retko to bude problem ali mi se par puta desvalo
Takodje
kolega dragan je u pravu.Neke table na g3 imaju problem sa zujalicom kad izgube w signal.Kazem neke jer retko to bude problem ali mi se par puta desvalo
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka