Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Pozdrav,
Potrebna mi je pomoc oko sinhronizacije daljinskog i modula centralne brave. U pitanju je P306 phase 3, 99 god.
Svasta sam probao ali ne uspevam, skoro sam menjao bateriju pa me interesuje proces sinhronizacije.
Truck maniac
Kako si probao, ide sa pps-om bez problema, samo ti treba pin cod
Poz,
Evo postupka,
Zadnja izmjena od leopard (02-04-2012 19:26:31)
je napisao skrivenu poruku za korisnika: Konsal
Hvala ali ovo sam vec video i probao, razlika je sto je ovo za modele phase2 a moj 306 je phase 3 i nema led na daljincu, samo dva tastera kao na slici.
Koliko sam ja ukapirao ovo je za IR a meni radi na radio frekvenciji prenos signala.
Truck maniac
mozda ovo pomogne
pozz
Ne mogu takodje da lociram poziciju modula. Iza zadnjeg sedista nije sigurno to sam proveravao.
Neko kaze ispod sedista suvozaca, neko ispod konzole menjaca....ne rastura mi se auto ako ne znam gde je sigurno modul.
Truck maniac
Baterija na oko izgleda ok? Postoji instrument koji se zove voltmetar i kojim se mjeri napon baterije.........
Pozz
Ja imam uređaj s kojim testiram daljinske bilo ispravne ili one koje popravim da vidim dal rade ili ne i na kojoj frekvenciji,pa tako se i ti raspitaj ko ima u tvome mjestu takvo što a ima sigurno pa odi i provjeri,bez obzira sto na oko izgleda elektronika ok,ako ne bude radio ključ pravac elektroničar pa neka se pokuša popraviti ili druga solucija novi ključ ili treća ugradnja univerzalnog sistema i to je to ....
Pozz
je napisao skrivenu poruku za korisnika: Konsal
UCOT - Universal Code Off Tool
A jel moze neko da mi skrati muke i kaze gde se nalazi modul centralne, svi nagadjaju ali niko sigurno i provereno da kaze.
Ako je to muka onda ti ne znas sta su muke. A sta mislis da radis sa modulom kad ga pronadjes? Ako ti je centralno radilo na daljinac pre zamene baterije, onda uopste nemas potrebe da se igras sa modulom.
Muka, kako za koga, ali prosto mi je ne shvatljivo da za auto star 13 god. i dalje ne mogu da najdem inf. o poziciji modula. Od skoro sam vlasnik Puga, svaki auto resavam sam i uz pomoc forumasa i prijatelja u tome mi je draz. Modul bih locirao cisto da vidim da li je sve povezano, da nesto nije otkaceno posto primecujem da je na Pugovima instalacija katastrofa, o konektorima da i ne pricam, barem u mom slucaju. Da li je radilo daljinsko, vlasnik kaze da jeste a kod mene nije, primetio sam da je crkla baterija koja je zamenjena i tu krece prica sa sinhronizacijom.
Truck maniac
Centrala daljinskog je u immo boxu, u slucajevima kada sinhronizaciju nije moguce uraditi manulno moguce ju je uraditi preko diagnostike, ako imas odgovarajucu diagnostiku cas posla.
Pogledaj kontakte isto i na modulu gore kod svjetla na plafonu u njemu je antena, modul je ispod crnog stakla.
P.S. Kljucevi i baterije su ok ovo je cest problem.
Pozz
Zadnja izmjena od LuxBih (04-04-2012 01:51:34)
Preko dijagnostike ti treba pin a za ostalo nije problem ako imas originalnu dijagnostiku ili ti onu s kojom se to moze uraditi........
To je procedura, nerazumijem te kod tebe je kao na slici ili nije kao na slici, koliko ja znam trebalo bi da bude kao na slici, i taj modul bi trebao da bude gore, on zna cesto da ima problema sa losim lemovima na ploci. pozz