Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
imam problem sa audiem 2001 godište ponekad mi javi grešku 17545 i na leru ima povišeni co , labda sonda ima 5 žica mada mislim da nije do nje nebi ju pokošavao zamjeniti jer je skupa pa molim nekok ko ima iskustva sa tim da mi pomogne
ocisti klapnu usisa, map senzor i napravi adaptaciju klapne.....
U jednoj kapljici vode ima vise savrsenstva nego u svim strojevima koje je covjek izmislio.
Titula je ono sto ostane nakon sto covjek zaboravi sve sto je naucio u skoli.
Albert Einstein
sta imas od uredjaja??
mozes sa njom da odradis sve sto i ostalim uredjajima ali ako je sonda ispala iz sistema,vazi i kad postavljas novu ali ne uvek,moras da je ,,ubacis,, u sistem preko ridnis coda a to samo vas-om.retko ko to primenjuje
zapusen katalizator
kako auto radi dali ga preliva gorivom i čuje li se miris benzina na auspuh ,ako da provjeri u parametrima vrijednosti MAF senzora i lamda sonde
za povišen CO u ispuhu može biti uzrok neispravan katalizator
probao sam svašta , auto radi beprekomjerno troši 10 litara gradske vožnje us to da je automatik co mu je povišeni samo na leru dok kod 2000 okretaja padne na 0,09 problem je u tome kad pustiš gas na leru radi još neko vrjeme oko minute dvije na co od 0,1 i tad naglo skoči na 5.0 i lagano pada na 1,8 i to je jedini probvlem da me ovaj na tehničkim j... i ne pusti ali to je bio problem otkako je nov i sad imam problema sa tehničkim . znam da katalizator vjerovatno se zagasi ali nemogu to dokučit onomo na tehničkom veli da mora biti ispod 0,5 auto troši ulje pa je zbok toga stradao vjerovatno katalizator ali ako on drži na leru još dvije minute ne bi ga još mjenjao dog ne skinem glavu i zamjenim gumice na ventilima