Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Postovane kolege interesu je me da li kod nas u Bosni ima kupiti softwer i interfejs samo za fordova vozila ja sam cuo da ima neki ford scaner, koji moze radite dosta stvari cak i prijavu nove dizne itd. ja ima dijagnostiku texa ali kod fordova i renoa se nije bas pokazala.
tacno je za to za tu dijagnostiku. u Srbiji se cena krece od 150-200e proizvedeno kod nas
Zadnja izmjena od MN026 (23-05-2009 18:54:41)
kodirnje dizni konkretno na ford fokusu 1.8 tdci 2002 god ne moze da radi ford skener,ja kupio pa nista,cita samo neke nule ili slova ffff...a ne moze ni txt ni bosch kts
Moze kts da kodira
Pirke
kodiranje dizni radi dosta dijagnostika ali....sve zavisi i od hd i sw jer recimo fordov IDS kod nekog radi a kod nekog ne dizne.zavisi nasta si naleto.konkretno nikada nisam to radi jer fordove uopste ne radim ali moja masina daje tu mogucnost MDO i dosada nikada sto je bilo na njenom meniju nije omanulo.moras da imas malo srece za klonove
Ja imam taj fordov scaner i kodirao sam dizne na mondeo 2.0 tdci i odradi bez problema.
kodirnje dizni konkretno na ford fokusu 1.8 tdci 2002 god ne moze da radi ford skener,ja kupio pa nista,cita samo neke nule ili slova ffff...a ne moze ni txt ni bosch kts
Ja imam taj fordov scaner i kodirao sam dizne na mondeo 2.0 tdci i odradi bez problema.2001-2002 su problem od 2003 radi bez problema a zasto neznam. i sa wurth dijagnostikom ista prica.
moze li sta znacajnije da odradi kineski klon ford scannera??
pozz,
cuby
Doktor specijalista za elektroniku
Ne, osim kodiranja dizni, sve ostalo su parametri.
moze li sta znacajnije da odradi kineski klon ford scannera??
![]()
pozz,
cuby
actia multi diag može kodirati dize na fordu...i forda radi odlično,,kako starije tako i novije
posto ja imam multid. kolko kosta dopuna za actia multi diag po god. nije dopunjavana od 2006.
vec sam vise puta ovde pitao pa nisam dobio neki odgovor da imam uvid u cijenu.
regularno ako si iz srb i nisi dosada nikad dopunjavao oko 80.000din,kad je akcija 60 000 a to je samo u vreme sajma
e sad ima i ispod ruke ali smo do 10.1
ja imam sve pomenute dijagnostike sem fordovog vcm i na fokusa ne mogu ukodirati diznu provjereno
zavisi sta imas....sirok pojam
Zna li neko kojom diagnostikom mogu izbrisati fap filter na fordu galaxy tdci!Kts to nema u opciji! Hvala unapred!
Bosch KTS 570
To nije standardan proces koji se radi za 5-10min i to ne rade u ovlastenima i za to trebas poseban alat, a za iskustvo da i ne govorim.......
Zna li neko kojom diagnostikom mogu izbrisati fap filter na fordu galaxy tdci!Kts to nema u opciji! Hvala unapred!
kako misliš izbrisati
Zadnja izmjena od jabuka (11-07-2012 23:39:04)
Pa mislio sam da skinem skroz nisam to nikada radio pa me interesuje
mislite da bi mogao fap da funkcionise ako se otkloni katalizator?
Zadnja izmjena od Sasa1980 (12-07-2012 07:42:39)
Bosch KTS 570
Znas li ti uopste razlikovati katalizator od fapa, tebi kod sve i jednog "zacepljen katalizator pa bi ga izvadio", prvo kod one 407ce koju si spomenuo neki dan pa sad i na fordu, meni se cini da je tvoja predstava o tome prilicno jednostavna i veoma nepotpuna, tako da bjezi od fapa i katalizatora da ne bi bilo neke stete, barem dok malo ne naucis kako radi, sta je sta i slicno..........
Pa mislio sam da skinem skroz
nisam to nikada radio pa me interesuje
mislite da bi mogao fap da funkcionise ako se otkloni katalizator?
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka