Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
zdravo postovani kolegi danas mi je stigao golf 3 tdi 90 kod motora 1z. novi je u gradu pa zato neznam sta sve je cackano po motor. Na turbina fali onaj kolendar za visok pritisak vazduha koj sluzi za iskljucavanje na turbina pri otvaranje otvor u grani preko vakumska membrana ,rupa za kolendar sa crevcic je bila slobodno otvorena na vag parametri u voznji vistinski pritisak nikako neide preko 918-920 mbar isto i maf neide nad 720, problem na ovaj golf je sta turbina svira i pod mali okreti a pocinje da dobije snagu mnogo kasno duri nad 2600 -2700 okreti ....po neko vreme ta rupa sam zacepio sa srafcic m8 da ne bi gubio tu pritisak od turba ali nista od toga opet isto , ako neko moze da spodeli neko iskustvo i savet bio bi puno zahvalan pozz
hvala vam puno na savjetima moi dragi kolegi sa vasa pomoc sam resio problem hvala vam puno jos jedan put pozz
mogao si usput i napisati sta je bilo....
tako je da i mi znamo ako zatreba
sacekajte coveka nije kulturno to od vas ,i sledeci put ce trzit pomoc vi mu uzvratite
@)).....
kompletiranje turbina od druga polovna zasto nije bila ni pola na njega kad je stigao kod mene,drugi maf i ciscenje usis i peva ko nov