Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
ovako to mi je auto od prijatelja pa muci me vec duze vrijeme na autu se desava da nakon paljenja vruc ili hladan nece da primi gas nego ga malo turiram i kasnije normalno ide prije cetir mijeseca je bio isti problem ali nije htjeo nikako vec sam mu zamijenio instalaciju i isao je posve normalno a vec 20 dana se ovo desava
znaci ako ugasis auto i upalis odma nece da primi gas das dva do tri puta malo turaze mozes prec koliko hoces posve normalno
sutra ce ga ostavit pa cu malo se sa njim zezati
evo danas malo kontakt spreom po instalaci i ide super samo dokle
pogledaj potenciometar na elek. karburatoru sa strane mene je zezao konektor ja mislim sa 5 zica,malo se rasklapa
Pa nema toliko zica da se ne moze pregledati, nije valjda toliko zapelo, pregledaj sve konektore i naci ces gdje je problem.......
imam komplet karburator sa stranca obadvije pumpe sve senzore sve je mijenjano cak i instalacija
sad on normalno ide i tako ce bit mjesec dva i opet problem
isti problem imam na golfu3 1.4 stim da mu ubacuje previše benzina i onda kad se igasira sve nestane , mjenjano sve od monopointa komplet 2 ili 3 puta, ecu, komplet žice, razvodnik , i sve ostalo što postoji na motoru , al sad u zadnje vozi 2-3 tjedna izgori samo pic up u razvodniku , i čovjek je više lud sad ugrađujemo karburator i razvodnik od golfa 2 i ajmo dalje