Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Ovako stari jucer vozio zafiru 2.0 di 16 V 2000 godiste odma da objasnim o kojem je auto rijec i uletio je u neku rupu nemam pojma sta uglavno protreslo je auto dobro. e sad maloprije tokom normalne voznje oko 60 kmh samo mu je nesto kao "puklo" klepilo i auto se ugasi zablinkala je lampica od elektronike i nista vise nemoze da se upali samo vergla ali nista odgovora nema sad je auto bilo na racunaru memorija gresaka je prazna znaci nema nista detektovano ali auto i dalje nepali
Sva misljenja su dobro dosla ko zna ili misli o cemu je rijec nek pise
Notebook Maniac
Ako nema gresaka moguce da je mehanicki kvar.. Jeste da nema veze sa udarcem, al proveri zupcasti kais..!
proveri jel dolazi gorivo vo dizni
Ako nema gresaka moguce da je mehanicki kvar.. Jeste da nema veze sa udarcem, al proveri zupcasti kais..!
ona nema zupcastog remena nego je lanac a vergla bez problema samo sto nece da sastavi
Notebook Maniac
proveri da li immo ima greske a ne motor
proveri da li immo ima greske a ne motor
mozes li pojasniti nerazumijem se oko toga
Notebook Maniac
e ovako raja sad od majstora znaci bosiste sto pumpe radi uzeo je neki imobilajzer skinuo kabl od pumpe i spojio na to pa a bluetoth da salje podatke ka svom racunaru i samo je rekao otisla elektronika od pumpe izgroila dodao je da ona strada na 200 000 predjenih km u mene je auto preslo 6 vise hiljada i da ta elektronika kosta 350 eura uspio sam zraknuti malo i vidio sam ili je greska koju je kompjuter ocitao 49 ili 59 uglavno vise sam siguran da je 59 sad eto zanima me je li u pravu i jos nesto dao je neko zivo gorivo iz spreja na usis i auto je odma upalilo
Notebook Maniac
oko 90% slucajeva gasenja opela u voznji ima veze sa elektronikom pumpe vp44.
zato ne moj da sumnjas u naseg kolegu , verovatno je da nece da te predje a i cena za novu elektroniku i naravno remont pumpe,
skidanje i montazu sa filterom,crevima , dihtungom itd .dodje do 650e.
pozdrav!
best regards!
ja ih skidao i na 420k
i sa dobrim servisom koliko ona jos potraje