Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Zanimame dali netko može otkodirati hilti mod. te76-atc otvorio sam ali sve je zaliveno i zanima melokacija eproma sa kodom pozdrav
ima li sanse da nadjes daljinac?? Ja sam se patio sa nekom Metabo busilicom i lose se proveo na kraju...celu tu kampaund smesu sam polako odgrejao i ocistio pincetom i na kraju dosao do eeproma ali je sadrzaj bio izgubljen, PIC kontroler crkao ko nesreca a sve zahvaljujuci prstanju sa cetkica..pa zato proveri prvo to pre nego rodis mecku i to karlicno
prvo vidi mozel sta preko IR prozorceta
ako imas koga po ovl servisima i sl...
cuby
Doktor specijalista za elektroniku
e...zaboravih..meni je bilo tesko zaliveno sa strane gde je trijak i drajverski deo snage, sa druge strane je bila fina smd elektronika, IR i sl.....tako da moze da se desi da ako podbodes srafcigerom, otpasce taj spoljnji deo plastike a ostala bi ti vidna elektronika..tu je verovatno 24c02 ili 24c04 ..mozda bi i uspeli sa fffff ili da joj upisemo VIN sta nas snadje ...jedan dan cemo i bojlere da dekodiramo
cuby
kolega dobro si rekao sad prve i motorke sa kod ključom hehe
a kaj jel masina zaključana ili svijetli servisni interval.. ako je ovo prvo u ducan nesmijes. sve se da rijesiti samo javi kakva je situacija...
mašina nema ključ nabavita iz vana bez ključapa zato treba ako možeimmo off ili napravit kod da radi
pa jel ta fizicki na kljuc ili na daljinac preko IR...?? Moze ona uvek da se napravi tako sto direktno vezes pa onda izgubis tork moment...ja sam moju resio na kraju tako sto sam nasao neki prekidac sa dimerom-reostatom u sebi a koji fizicki moze da se implementira u kuciste...jer meni je jednostavno bila crkla elektronika ni decode nije tu moglo da pomogne..smerovi su mi ostali, tork je bio OK..musterija zadovoljna..jer je elektronika bila oko 9.000 din i vec je jednom menjao i nije mu sastavila ni mesec dana rada..iako su Iskrini blco kondovi koj ikupe kaljavstinu sa cetkica..ni oni je nisu spasli
cuby
Zadnja izmjena od cubica (30-08-2012 01:39:13)
imala je IR ključ tako tražim neko riješenje za kod polako ču ćistiti dok nenađem eprom a polako opleti dok nenađem riješenje
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka