Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
dal je imo tko slučaj da pod praznim hodom auto se gasi...znači motorič lera dobar,senzor temp motora dobar,senzor tlaka usisne grane dobar..sve šta gledam sve je dobro.auto je bio kod puno majstora i nitko nemože riješti problem..na dijagnostici jedina greška ventilič oduška benzinskih para..al to nema veze sa praznim hodom...auto je 1,6 16 v..sa plastičnom usisnom granom...izludio me..pa ako ima tko ideju kakvu,nek se javi.HVALA
prouci malo taj ventil benzinskih para i bice ti jasno o cemu se radi,malo zagrij stolicu izuci neke sisteme i bice sve ok....
@)).....
Može biti i te kako do tog ventila
fals vazduh e u pitanju a normalno i te kako taj ventil moze biti, zamara se malo oko toga. start sprejom...
ta makina ti je jako osjetljva na fazu,znači ako nemaš blokade ostavi ga.
Zadnja izmjena od kalimero (22-09-2012 21:22:05)
ta makina ti je jako osjetljva na fazu,znači ako nemaš blokade ostavi ga.
kolega je u pravu ako se gasi vruc a leden normalno radi zna zbog ovoga
mislite da me može radit probleme ventil oduška? stavljen je u fazu sa originalnim blokadama
Zadnja izmjena od tomy.virje (24-09-2012 17:06:50)
Naravno,falsira preko njega usis
probao sam i zatvarati crevo da slučajno ne vuče zrak ali ništa..ali da mi i vuče negdje zrak,ler gas nebi bio niski da se ugasi, nego bi bio povečan..tako da mislim da nije tu problem
ako je tu iaw49f ume i on da zeza
sumlja jedino pada na ECU..ali prvo da pitam dal je imao tko iskustva takvih..ako komu padne još šta na pamet neka kaže..ja više nisam pametan
rekoh ako je 49f ja imao slucaj da je do njega.Naravno trebas biti siguran da nije map,step,potenciomer,fals itd
je napisao skrivenu poruku za korisnika: tomy.virje