Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Molim za pomoc!
U servisu su mi menjali zadnji most, auto je poceo da cepa gumu sa unutrasnje strane. Do tada nisam imao nikakvih problema. Uz most, iskoristio sam priliku zamenili su i nosace, diskove, plocice..... Sada, kad kocim naglo, kocnica radi normalno. Medjutim, kad polako stajem, pred samo zaustavljenje, ABS odradi 2-3 udarca. Na tabli nije ukljucen nikakav indikator. Da, radi se o A6 1999/00 1,9 tdi. Sta raditi? Unapred HVALA
A jesi li proverio da li je memorisao neku gresku?
jel su diskovi novi
Ne prijavljeje nikakvu gresku, na tabli ne svetli ni jedan od indikatora. Diskovi jesu novi, kao i plocice. Danas sam testirao, tih par udaraca se javlja pri obaranju brzine-izmedju 20-10km, i nakon toga normalno stajem!!!!!!
provjeri kada kocis po pravcu kako tj. jel jednako pada brzina na sva cetiri tocka ako ne znaci neki senzor nestima zazor ili vec sta. i tim simulira proklizavanje i sistem pali pumpu . normalno pratis dijagnostikom u mjernim blokovimana sva cetiri kotaca.
HVALA pokusacu!!!!
moraš naštelat razmak izmeðu senzora i one ploæe na disku razmak mora biti oko 1 mm.
Dobro kolega jel bitno samo da se pise ili sta mislim da sam, vec reko covjeku kako ce da isproba i znace sta da radi ako znaci brzina nepada isto na zadnjim kotacima treba provjerit zazore ali ako nepada isto a ne odma e trebas nastelovat zazore spominjo sam ovo i prije ali jos jednom cu ako nekome hocemo pomoc u problemu treba kolegi objasnit korak po korak tako da se nebi ponavljali isti problemi i da drugi citajuci mogu skontat tj. naucit izneseno a ne samo PONAVLJAT JEDNO TE ISTO. ovo nije nikakva ljutnja ali mi je muka kada neko zamnom ponavlja, kao da ja nisam nista ni piso.......
samo jos ovo da se kolega drazen vinski nenadje uvrijedjen ja volim pomoc svakom , sto se tice zazora kolega moze bit i dva milimetra samo je botno da brzina ako si razumio pada jednako jer ako nepada jednako sistem to prihvata kao proklizavanje i nis nevalja . Nemoj ovo shvatit kao ljutnju ili odmazdu nego kao prijateljski odgovor.