Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Imam problem sa svirenom, kad sam tek kupio auto stisnem svirenu na jedan kraj volana nece da radi na drugi hoce, pa onda nece nikako... I prije mozda mj. dana je radila samo kad pristisnem gornju stranu volana i sad opet nece nikako, osiguraci provjerini sve jedan ispravan... Ne znam u cemu bi bio problem, ali sam cito negdje kad stisnes svirenu treba da skljocne negdje kod BSI i ako se cuje kako škljocne onda je svirena pregorila, a ako ne skljoca onda je kontakt na volanu, kod mene se ne cuje nista da skljocne.... Sta bi bio uzrok tome ???
I imam jos jedan problem onaj mali displej u satovima sto pokazuje kilometre, prikazuje mi samo pola brojeva tj. gornji dio isto da ga je neko uzduz prepolovio (samo od petica vidim onu ravnu crtu gore i tako sve ostale brojeve) uvjeren sam da nije po tom cackano da su vracani kolometri itd..
Dali moze biti i da je tu nesto oksidiralo? Jer je auto gdje sam kupio u njemackoj autokucu stajalo najmanje 2. god...
Eto kolege bio bih vam puno zahvalan da mi neko ove probleme objasnio ko se razumije ??? Hvala!!
Zadnja izmjena od Ivan (15-12-2012 13:27:06)
Druze nemoj me pogresno razumit, ali u tvom gradu postoje ljudi odavde sa foruma koji posjeduju dignostiku za tvoje auto. Sa diagnostikom nemora traziti gdje sta skljoca ne ce odma da vidi da li signal ukljucivanja svirene dolazi do bsi a i da li je sama svirene pregorila cak im treba 2 min i metar zice...
Navrati do nekoga od njih, vjerujem da ce ti se to uredno zarsit.
pozz
pa napisa da je kolega
ako je zena imenica, onda je ljubavnica zamenica
Nekaj mi mutna ova bold slova pa ne vidim čitati a i nekaj se crveni, ne volim kad tak neko piše. ako cjeli forum piše normalno onda nema potrebe za ovim
Zadnja izmjena od predingli (15-12-2012 23:57:56)
Ne pitaj me ono što ne znam !
Dali neko nesto zna o ovome sto sam naveo za displej sto pokazuje pređene kilometre ?
Druze ako kinez prodaje neki display znaci da taj displey ima fabricku mahanu... nece ni praviti ni prodavati nesto sto nece moci masovno prodavati....
to za svirenu 99% su problem kontakti iza airbaga, poznati problem tog auta...
i sta sad imas od toga kad ni jedan ni drugi problem nemozes rijesiti, koliko ja znam acom je iz ze, na osnovu ovog sto vidim da pise vjerujem da je za njega ko dobar dan rijsiti ove probleme, koje ti pokusavajuci da popravis mozes samo napraviti jos vece probleme...
pozz
Potpuno isti problem imam sa svirenom na Peugeot 307, 2.0 HDI, 66 kw a vidim da je tema pomalo zapostavljena. Ivane,ako mozes napisi dali si rijesio to i sta je bilo u pitanju?
Za pravog majstora to je sitnica, LuxBih je vec napisao sta je problem, standardna mana kod njih, koliko vidim dat je pravi odgovor i ne vidim zasto je zapostavljena, nema sta vise pisati o jednom kontaktu
ima se pisati,on line popravis coveku auto.a kolega gricka semenke ispred radnje,nece da moze Djole,plati,pa klati bato