Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
zdravo na site interesira me kade se naogjaat senzorite za dalecinskoto zaklucuvanje na ovoj avtomobil,bidejki od seferskata strana nemozam da ja zaklucam so dalinsko dodeka od drugata sovozacka strana se zaklucuva odlicno dali e mozno da e isklucen ili zaprljan senzorot od leva strana i kade se naogja fala vi odnapred
imam dve dalinski i so dvete e istiot problem novi baterii se e ok ,od desnata strana na voziloto ima signal otvara i zatvara so dalinsko a od leva nema nisto ???
nije ti to do daljinaca, kazi mi jel ti funkcionise normalno na kljuc,mehanickim putem?Zakljucava/otkljucava li ti normalno mehanickim putem?
ATM chiptuning Balkan +38269495496
da, otvara odlicno po mehanicki pat so klucot i od dvete strani soferska i suvozacka. blinka sirena koga se zakluci a so dalinsko funkcionira samo koga sum nadvor od desnata strana na voziloto i na dalecina ne pogolema od 20 metri, a od desna i koga sum na pola metar do kolata nema nikakov znak???????
skini fino bravu, i malo ispitaj,njemu je brava na vakum pa pogledaj...
ATM chiptuning Balkan +38269495496
vlado fala na vnimanie,neznam dali me razbra za problemot,znaci ne deka samo taa vrata ne funkcionira nego uopste dalinskoto ne raboti koga se naogjam nadvor od kolata na nekolku metri od kaj soferskata vrata znaci voziloto ne go prima signalot uopste od dalinskoto,a koga sum od desnata strana na kolata signalot od dalinskoto e primen (otklucuva i zaklucuva) dali e mozno da e do senzorot na kolata na taa strana i da ne prima signal od dalinskoto pozz