Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Tema zatvorena
Imam jedanproblem s autom iz naslova, o cemu se radi, nije vozen par dana i po paljenju prestali da rade satovi, znaci tabla mrtva! Nije bilo nikakvih izmena km, da to odmah u startu iskljucimo, e sad, povezao sam ga na dijagnostiku, i dobijam gresku 1650 odnosno kao da nema CAN komunikacije izmedju table i ECU, greska je trajna, i ne moze se obrisati. Inace auto pali sasvim normalno, vide se svi parametri motora, od Colant temp, pa sve nadalje, znaci svaki parametar se vidi al tabla ne radi nikako.Molim iskusnije kolege za savet...
Da, pokusao sam i da uradim test table, al ne mogu joj pristupiti...
bar ti je to lako rjesit diagnostika ti vec pola rjesila
atm tuning
electronic key
------------------------
da nisi prespajao auto preko kablova
ako imaš volje - vremena prvo provjeri sva napajanja insrument table
jer ne čudi me uopče da nemožeš pristupiti dijagnostici instrument table kad kažeš da uopče ne radi
tolerance data ti ima dosta dobru shemu za to pa si pogledaj prvo napajanja
kad proradi tabla-proradiče ti i dijagnostika
malo razmisli i rješavaš to začas
Zadnja izmjena od sanac.bo (21-01-2013 21:46:34)
..sjeti se da svetkuješ dan subotnji
šest dana radi i obavljaj sav svoj posao
a sedmi dan je subota,poćinak posvećen Jehovi...
jesi provjerio osigurače?
najednostavnije pojasnjenje je da odvezes auto nekom ko zna odakle da krene .ovako cekas da ti neko putem interneta da rjesenje
Najiskrenije nisam bas najiskusniji sa ovim problemima, bio bih zahvalan na objasnjenju...
atm tuning
electronic key
------------------------
tj. odradi dnevnicu
najednostavnije pojasnjenje je da odvezes auto nekom ko zna odakle da krene .ovako cekas da ti neko putem interneta da rjesenje
miki09 napisao:Najiskrenije nisam bas najiskusniji sa ovim problemima, bio bih zahvalan na objasnjenju...
trebao si doći sa nekom konkretnom informacijom
a ne pitati odakle da kreneš
da si tako nastupio, več bi problem bio rješen
vjeruj
lakše je uputiti - nego učiti
ne zato što ti to nitko neče u toj mjeri pomoći
nego zato što je to dugotrajno i mukotrpno, ( kad majstor odradi 8h svog posla,ili više dosta mu je za taj dan)
a zahvalu za to podučavanje, ......možda bi netko i dobio
Zadnja izmjena od sanac.bo (22-01-2013 13:31:38)
..sjeti se da svetkuješ dan subotnji
šest dana radi i obavljaj sav svoj posao
a sedmi dan je subota,poćinak posvećen Jehovi...
Vidi ovako, o tezini ucenja mi nemoj pricati, to sam itekako iskusio dok sam stekao zvanje magistra saobracajnih nauka, sa druge strane, nemam puno iskustva u ovom delu jer ovo radim kao ispomoc ocu koji je stara garda mehanicara i koji nije u godinama kad moze da uci rad na racunarima...
Izvinjavam se na losem nastupu i zahvaljujem na korisnim informacijama i savetima, resicu ja to sam, nece mi biti ni prvi ni poslednji put...pozdrav i sve najbolje.
Molim admine da zakljucaju temu da se diskusija ne bi sirila u pogrenom smeru.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Tema zatvorena