Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Pozdrav drugari,
hteo bih da cipujem moj auto, pa me interesuje preporuka za nekog i vasa iskustva posle cipovanja, da li vam se smanjila potrosnja itd...
Interesuje me koliko cu moci dobiti KS i koliko povecati obrtni moment, na sledece stanje auta
A4 12/2009, 88KW - 120KS, 2.0 motor.
Ako hoces da to bude kako treba, i da nemas problem onda moras i da platis. Nece niko kako treba uraditi jeftino to nek ti bude mjerilo. Taj auto ide 120KS na 185KS i 290Nm na 410Nm bez ikakvih problema po motor, s tim da mala greska u kartografiji fajla i auto ide svaki put preko 3000rpm u safe mode. I naravno ako se odradi kako treba auto trosi vidljivo manje odnosno nekih pola litra na 100km. To sve je ako pricamo o "optimalnom" tuningu, sad zavisi sta te zanima eco ili preformance brojke se mijenjaju itd.
dakle, meni samo treba jedna stvar, a to je da dobijem "elasticniji auto" , zapravo mene ne interesuje start da kidam auto ili skripim gumama, niti krajnja brzina
mene interesuje samo 3-4-5 brzina kada mi treba za nekakve situacije preticanja ili kada se neko vuce ispred mene u sporoj traci da mogu brzo da izletim u brzu traku i vratim se nazad.
Znaci ne zelim da divljam, vec samo za tako specificne situacije.
Zadnja izmjena od talenat (17-03-2013 16:56:04)
Ide sa 120 na 156ks cena je 470eura
Ide sa 120 na 156ks cena je 470eura
Kolega ako je audi a4 b8 to ide bez problema na 185ks.... btw nepricam napamet vec sam jednog odradio, kojeg je neko vec pokusavo da odradi ali je imo problem sa limp modom
Zadnja izmjena od LuxBih (18-03-2013 00:41:09)
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka