ELPROG FORUM

auto dijagnostika, auto dijagnostički alati, autodijagnostički programi, autodijagnostika

Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.

#1 20-03-2013 20:21:01

rubber_duck
Član
Iz: Nova Gradiška
Registrovan: 01-08-2012
Komentari: 10

Megane 2 kartica nit zaključa nit otključa

Evo prvog problema nakon duže vremena...
danas na parkingu skužim da ne mogu zaključat auto (kartica opće ne reagira),auto normalo upali i sve drugo funkcionira...

jučer sam mjenao filter klime i možda sam zasrao stvar sa pjenom za čišćenje ventilacije i isparivača...kolko je to moguće?
Pjenu sam naneo na isparivač i u svaki ventilacioni otvor po malo,s tim da sam primjetio da mi je kapnulo par kapi te tekućine koja nastane od
pjene kroz otvore za grijanje nogu na vozačevoj i suvozačevoj strani.
Jel ta tekućina mogla doći do UCH i napravit sranje? Još sam primjetio danas da mi se resetiralo putno računalo i tražio mi je kod za radio.
to je bilo nakon što sam primjetio da mi zaključavanje otključavanje ne radi. Imam samo jednu karticu.

Može na pm majstor u okolici Nove Gradiške,Požege ili Slavonskog Broda, te Bih (Gradiška,Srbac) koji bi mi to mogao pogledat/popravit?

Ili neki savjet što bih mogao sam pogledat prije nego idem majstoru,bateriju sam zamjenio u kartici.

#2 20-03-2013 21:05:18

LuxBih
Expert
Iz: Luxembourg
Registrovan: 29-02-2012
Komentari: 1,290

Re: Megane 2 kartica nit zaključa nit otključa

Sacekaj par dana mozda kad se osusi bude ok.

pozz

#3 20-03-2013 23:10:33

Kele
Expert
Iz: RS,Sonta,Apatin
Registrovan: 09-04-2010
Komentari: 1,373

Sto pre raskaci klemu i auto neka ti pogleda majstor  ako vec nisi npravio stetu.

#4 20-03-2013 23:48:48

rubber_duck
Član

znate li nekog majstora u mojoj blizini koji se razumije u takve stvari budući da mi ne treba majstor s "ključevima" nego sa "instrumentom"

Korisnik koji je napisao "Hvala" za ovaj komentar: palio

#5 21-03-2013 11:20:24

tango91
elproger
Iz: Split
Registrovan: 08-07-2009
Komentari: 483

Prvo sto bih ti savjetovao cisto preventive radi,odi do nekog ključara ili elektroničara da ti pogleda karticu sa instrumentom za frekvenciju,cisto da vidis jel kartica radi odnosno odašilje signal,to ti je najlakse,a onda dalje.
Po svemu sudeci sto si napisao negdje je ocito taj sprej napravio štetu jer ako se ne varam oni su dosta agresivni pa vrlo lako moguce da ti je negdje nagrizlo ili instalaciju ili da je ušlo u UCH koji kontrolira centralnu bravu.
Jel ti radi iznutra zaključavanje i otključavanje na gumb?
A takodjer spoji ga na dijagnostiku pa pogledaj greške i bit ce jasnije vjerojatno sto je problem.

Pozz

Korisnik koji je napisao "Hvala" za ovaj komentar: palio

#6 21-03-2013 12:44:49

rubber_duck
Član

To ću i napravit,ali znam samo jednog koji to radi u NG i nisam siguran da ima instrument za frekvenciju,mislim da radi samo one stare tipove ključeva.Radi mi zaključavanje u autu na onu tipku.Baterija u kartici je nova.

#7 21-03-2013 20:15:24

jurica jurić
elproger
Registrovan: 15-01-2009
Komentari: 271

Javi se mogu ispitati karticu

#8 22-03-2013 00:19:01

rubber_duck
Član

nakon čišćenja konektora,UCH,i kutije sa osiguračima u putničkom prostoru problem je otklonjen.....i nadam se da se neće vratit

izbjegavajte kojekave proizvode koji se uštrcavaju u ventilacijske otvore.....

Hvala jurice,obratit ću ti se ako mi se opet pojave ovi problemi

Board footer