Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Ima problem sa pug-om dok radi u leru divljaju mu obrtaji ,npr. kazaljka je negdje na od prilike 1000obrtaja i povremeno na sekund dva spusti obrtaje na nekih 800-850 obrtaja... i motor vise lupa nego inace ,problem sa obrtajima je izrazeniji dok je motor zagrijan nego kad je hladan... imam pp2000 od gresaka ne javlja nista, pratio sam i korekciju dizni na 2. dizni skace i do 3mm/nesto na leru ,dok su ostale oko 1-1,5 .... uradio sam mjerenje i u toku voznje na jednoj dizni na 2000 obrtaja u toku voznje korekcija je bila preko 4... koje su granice za korekciju ?? sta jos od parametara da pratim ??
dizne su bosch , auto vuce noramalno i ne dimi
hvala
Jesi li pratio pritisak u Raiju,moze biti da je i regulator pritiska! A sto se tice korekcije dizni mislim da 4 je previse
Bosch KTS 570
Imam screenshoot-e pa cu okaciti dok dodjem kuci,koliko treba da bude??
Imas zadati i izvrseni i treba da se prate.
Pa rekao sam ti šta je u pitanju i šta treba da radiš, zašto me sad provjeravaš??
kolega....bolje je da on to proveri...za svaki slucaj
best regards!
Pa rekao sam ti šta je u pitanju i šta treba da radiš, zašto me sad provjeravaš??
dva puta mjeri jednom sijeci, mislim da nije neki grijeh pitati ostale clanove za misljenje ... sem toga ne volim olako da dodnosim zakljucke .... elem evo i update od sinoc
otvorim filter goriva i na dnu posude nadjem metalnih opiljaka ,filter je menjan pre cca 13000km ,ocistio ga i vratio na mjesto (danas cu da ga zamjenim novim) ...ugrijao motor ,i na mjerenu parametara druga dizna u leru ne prelazi -1,5 a ostale su ispod 1 .... kad stavim novi filter danas,izmjericu pritisak na reilu...
vaj je neki zesci internet majstor pa te proverava cak ima i pp2000.....
@)).....
Drugar,imam pp2000 imam dovoljno znanja i iz mehanike a jos vise iz eletronike ,kupio sam dijagnostiku za svoje potrebe i sam odrzavam svoje auto ... ako cemo se prepucavati ko zna vise ,i ko je internet majstor mislim da nije pravo mjesto za to ... ovde smo da podjelimo znanje i koji savjet i da se medjusobno pomazemo... Oliver mi jest rekao sta je u pitanju ,ali imam pravo da pitam i ostale za misljenje ,smetalo to njemu ili ne ...
ufff.
Ako si nasao metalne opiljke u filteru,spremi se uskoro za menjanje pumpe i dizni! Srecno!
Bosch KTS 570
Provalio sam odakle dolazi bar mislim ,znaci kad na pumpi sipaju gorivo kad onaj pistolj stave u rupu od rezervoara kod mene je metalni okvir i kako se nasloni na pistolj tako struze i pravi opiljke... slucajno sam vidio posto ispod cepa rezervoara...
Provalio sam odakle dolazi bar mislim ,znaci kad na pumpi sipaju gorivo kad onaj pistolj stave u rupu od rezervoara kod mene je metalni okvir i kako se nasloni na pistolj tako struze i pravi opiljke... slucajno sam vidio posto ispod cepa rezervoara...
Jaoooo.....
Ne pitaj me ono što ne znam !
Ovakav vic mi popravi dan
Ajd sad ozbiljno;
1. mt-03, ako ne misliš poštovati savjete stručnjaka onda ga nemoj ni tražiti.
2. da imaš dovoljno znanja iz navedenih oblasti ove probleme koje si iznosio do sad bi riješio i sam.
3. Vrijeme će pokazati jesi li mislio točno, iako imaš na raspolaganju znanje vrhunskih stručnjaka iz pojedinih oblasti na ovom forumu, samo o tebi ovisi kako ćeš to zatražiti i shodno tome i dobiti.
4. Nemoj se odmah ljutiti, nema ništa od toga pametnog...
Ajd pozdrav...
Zadnja izmjena od Dajan2008 (11-04-2013 12:19:03)
Sumnjam da ti je to pravi trag, al ..... pozd
Nemas pojma koliko bi pistolj trebao zuljati da stvori opiljke, onda bi morali mijenjati pistolje svakih 10 dana jer se istrose ako je po tvojoj teoriji
A sta mislis da tako zuljajuci stvori varnicu sto nije problem ako stvara opiljke, bilo bi bas veselo
krune ti se elementi unutar VP pumpe i od tamo opiljci rijesavaj to dok je ranije imaces vecu stetu
Ma polako, riješiće on to sve sam Ljubiša najbolje da sipaš gorivo u kantu pa onda sam u rezervar, sažuljaće ti pumpadžije svo auto
to su ti konji neviđeni. Nemojte mi dirati mušteriju, nepravi se on blesav on je prirodno takav
Odakle ti znaš njegovo ime, druže Oli, kad se čojek nije ni predstavio. Možda sa TV??? Može bit, jer ja nemam TV , pa mu zato imena neznam...
pa zar nisi citao sve komentare, to je njegov musterija koji ga provjerava u ovoj temi, ovo je test
Eeeee,dokle je ovo sve otislo.Ja mislim da je pogresnim redosledom sve islo,trebao si ti prijatelju prvo na forumu da postavis svoj problem,pa kad cujes 10-ak misljenja onda sve to lepo odstampas na papir.Nakon toga odes kod Olivera i kad ti on kaze da je pumpa u pitanju,ti njemu lepo pred oci one papire sto si odstampao pa da ga onda vidim sta ce ti reci.Ima iz cuga da ti promeni onj levak kroz koji sipas gorivo i ti si resio problem i nema vise opiljaka.A ne sad ovako moras pumpu da remontujes,da pljunes jedno 500-tinak evra i jos kad ti odu dizne, samo te bacio u trosak.A i onima na pumpi da pokazes te papire,pazice kako ti sipaju gorivo i nece ti zuljati pistolj o levak.
A nije mi jasno ni sta si isao kod Olivera kad imas pp2000 jer to je fabricka dijagnostika i ona ti moze resiti tvoj problem i ne treba ti majstor uopste.
Vidis,ima ovde jedan lik sa nickom "internet majstor" i on ti sve kvarove resava online.Proslo je vreme odlaska u servise i radionice.
Zadnja izmjena od Kele (13-04-2013 23:31:19)
Ma čuo sam ja da je Oliver takav prevarant. Umesto nalivnog grla , menja ti pumpu VP... još kaže da trebaju i dizne. Cccccc.....
Jel to znači da nisi prošao test??? Naravno da nisi, čovek te provalio sa PPS. Odgovaraćeš ti u Prijedoru, ima da te utopimo u bunar!
Da sam normalan , plakao bih.
Zadnja izmjena od stratos (14-04-2013 09:27:25)
Jel to znači da nisi prošao test??? Naravno da nisi, čovek te provalio sa PPS.
big_smile Odgovaraćeš ti u Prijedoru, ima da te utopimo u bunar! Amannnnnnnnn
Nema mi mušterije, sigurno cijedi gorivo iz kante