Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
golf 4 tdi di cvreno 74kw pd motor zamenjena bregasta hidro podizaci ,lezajevi bregaste ,protokomer i oprana klapna na usisu ,desi se ide extra punom snagom i odjednom nece da ide do 3000o/min mrtav nema dusu i onda kao nesto probije i ide ,kacen na bosch kts ,auto com pojma nemam ni ja vise na koje sam ga dijagnostike kacio
spajan na dijagnostiku a nisi napisao ima li greške ,provjera parametara u radu motora ,vakumi ,pritisak turbine , egr, najbolje da potražiš dobrog majstora u svojoj blizini koji zna provjeriti navedeno i riješit češ kvar.
ne prijavljuje ni jednu gresku parametri svi dobri ,iso sam kod majstora u krugu od 200km i neznaju sta mu je pritisak turbine dobar ,kompresiju ima goriva sve funkcionise
vidi da li turbina iz nekog razloga preduvava, tad racunar reaguje i iskljucuje gorivo, u tom slucaju nece da prikaze nikakve greske... probaj da stanes i ugasis auto kad prestane da vuce, ako ide dobro cim ga ponovo upalis problem je u neuskladjenosti nekih parametara...
(ooξξ[][]ξξoo)
da se nije malo turbina zaprljala pa zaglavljuje
Chiptuning???
Sto nemas u vuglu potrazi na googlu!
dalijeto menjanooiy nekog drugog razloga ije li se pre zamjene tako ponasoa sumnjapo meni pada na geometriju
zamenjeno je jer je crko jedan hidro podizac i jedan breg se slizao ,posle zamene nekih mesec - mesec ipo danan je iso auto extra i odjednom u preticanju poceo da nestaje sa snagom onda mora u nizu brzinu i da ga izvucem preko 3000ob/min da bi poceo da vuce
Imao sam slican problem na Bmw x5,bila je turbina u pitanju! Zaglavljivala je! Proprati parametre u voznji kada se to desava,koliki je pritisak turba?
Bosch KTS 570
turbo,operi i problem ce nestati,ovako napamet okaci ovde parametre i tacno bez promasaja cemo ti dati savjet....pozz
Proverii dobro turbinu,vakume,creva,egr...
oprao sam turbinu i ocistio je ,ocistio sam kopletan usis i yamenio creva ya vakume sad je ok ,puno vam hvala drugari
Naravno da je u redu!
Prvo šta gledaš kod takvih simptoma je graf tlaka turba, stvari VS traženi.