ELPROG FORUM

auto dijagnostika, auto dijagnostički alati, autodijagnostički programi, autodijagnostika

Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.

#1 22-08-2013 14:59:25

aksa
Član
Iz: zvecan
Registrovan: 06-04-2012
Komentari: 30

Ulozaak brave ili brava peugeot 406 hdi 90 ks 2002 g

posle duze voznje,nisam mogao da ugasim auto,tj.da okrenem kljuc.jednostavno blokirao,i tako ga odvezem kod majstora koji je razdvojio bravu i auto se ugasio.nakon toga majstor >mada je covek precizan mehanicar,a ne autoel.> je odvojio jedan deo brave  koji je od plastike i rekao mi je da ce pokusati da ga napravi jer se valjda ta plastika istopila i da to pravi problem.Montirao je bravu i ona radi ,mada mi je rekao da treba da se nabavi taj deo,koji je on nazvao starter,ili ulozak brave ga neko zove,pa se sada ja pitam kako se  taj deo zove i gde u Srbiji da ga potrazim?da li ima samo polovni i ili ima da se kupi nov?ili cela brava?molim za pomoc oko  ove dileme.
primetio sam,pre kvara,da i se kljuc strasno grejao,bio bi vruc kada bi ga izvadio iz brave,pa sad uvek kad ugasim auto,prvo pipam kljuc da osetim  da li je vruc.za sada nisam duze vozio,ali  kljuc je relativno vruc tj.mlak je,pa se plasim da vozim duze.i kao da mi ljuc kada ga ubacim u bravu ne stoji kako treba vec se pomera ,kao da ima ,,lufta,,.

#2 22-08-2013 16:43:12

stole
elproger
Iz: Skopje-Makedonija
Registrovan: 01-03-2011
Komentari: 510

Re: Ulozaak brave ili brava peugeot 406 hdi 90 ks 2002 g

ako kljuc nestoi kako treba i ima lufte odak menjaj komplet brava ,a sto se tice oko grejanje ne  preporacujem ti da ga vozis tako pogotovo ne na dugackom putu jer postoi moznost stopiti se instalajija do brave i napravis vecu belju, taj plasticni deo se zove ulozak brave.

#3 24-08-2013 09:18:39

aksa
Član
Iz: zvecan
Registrovan: 06-04-2012
Komentari: 30

tesko da nadjem ulozak brave,zvao sam neke otpade koji drze peugeot,ali mrka kapa.ima li neki osim mojsinja,u okolini Kraljeva,Cacka,Kragujevca,ma sve do Beograda od Raske.

#4 24-08-2013 22:48:36

miskovolvo
Expert
Iz: Aleksinac
Registrovan: 11-04-2010
Komentari: 840

aman,pa to ima svaki otpad na tone,googlaj malo

Board footer