Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
astra 2006 g. 1.7cdti DTH na dijagnostici očitane greške P-2279 intake air sistem leak detected i P-1400-61 egr recirculation valve stuck. Skidan egr i očišćen ali problem ostaje jer u parametrima ne radi egr tj ostaje na 100 % ,ispitivan omski i ima otpore ali se ne poklapaju sa autodatom.na aktuator testu slabo reagira ,ono što mi nije jasno je protok zraka jer maf pokazuje -3 kg/h dali je uzrok egr? .Ako netko zna gdje kupiti egr za astru i koja je cijena ,ima li samo el. dio ili ide u kompletu.
Zadnja izmjena od AP-klima (15-09-2013 13:01:03)
kako reaguje astra na gresku,jel imka problema il samo pali check lampicu,mozda je mehanicki problem membrane bez obzira na ostalo.
zaboravio sam navesti da je riječ o astri H .lampica se pali u vožnji ,auto ide ali ne baš kako bi trebao , kolega mb73 neznam o kojoj membrani se radi .ovdje je električni egr .
Resices probelm zamenom egr-a
obrati malo pažnju na protokomjer opel je to..kako se manifestuje problem sa; lošom vučom,prekidanjem ili samo greške..
kao što reče vili van der pakšu TREBAĆE PRSTI GUZICI SVRBLJIVOJ
Ja bi tu pre puco na maf, da li menja vrednost pri dodavanju gasa?
zaboravio sam da se radi o 2006 god. moja greska,pozdrav.
zaboravio sam navesti da je riječ o astri H .lampica se pali u vožnji ,auto ide ali ne baš kako bi trebao , kolega mb73 neznam o kojoj membrani se radi .ovdje je električni egr .
Zadnja izmjena od mb73 (15-09-2013 18:51:58)
probaj sa maf-om za probu
maf senzor pokazuje stalno protok u minusu (-2do -3) što mi je čudno pa sam sumnjao da se to događa zbog egr ,auto solidno ide nije baš lijen kao kad rikne maf ali se pali lampica.probat ču naći maf za probu pa onda dalje.
najvjerovatnije eger taj zeza ,nov eger skup do bola
Ako to je tu EDC16C9 onda moze i EGR-off kao opcija mozda je dugorocnije i isplatljivije rijesenje a ako je Denso ECU onda ces morati da ga mjenjas.
pozz
Zadnja izmjena od LuxBih (15-09-2013 22:55:38)