Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
vw polo 1.6 benzin 1999 godina,poslije kisnih dana auto se ugasio i nece uaplit sve sam pregledao,i nasao da je voda malo dohvatila procesor motora..to sam sanirao ali i dalje nece upalit,upali se i odmah se ugasi..sumnjam na processor motora,
da nema netko mozda procesor za njega,oznaka je:
SIEMENS 5WP4 855
6K0 906 025 E
postoji velika volja....
Ako ti se auto upali i nakon 1 sekunde ugasi,problem ti je imobilajzer odnosno kod kljuc .
moze biti i procesor i imobilajzer prije procesor treba spojiti dijagnostiku pa vidjeti
Po meni da je motorni racunar neispravan auto ne bi upalio uopste.A sta podrazumevas pod pojmom procesor ,mozda ecu?
napravi dijagnostiku pa češ vidjeti gdje je problem,ovako možemo samo gatati
moras napravit dijagnostiku a moze da bude imobilajzer ili ecu dali ti svetli zuta lampa sa oblikom kljuca a moras nam objasnit sta podrazumijevas to pod procesor motora
imam ja
vw polo 1.6 benzin 1999 godina,poslije kisnih dana auto se ugasio i nece uaplit sve sam pregledao,i nasao da je voda malo dohvatila procesor motora..to sam sanirao ali i dalje nece upalit,upali se i odmah se ugasi..sumnjam na processor motora,
da nema netko mozda procesor za njega,oznaka je:
SIEMENS 5WP4 855
6K0 906 025 E
atm tuning
electronic key
------------------------
siguran sam da misle na ecu.
Po meni da je motorni racunar neispravan auto ne bi upalio uopste.A sta podrazumevas pod pojmom procesor ,mozda ecu?
kod kljuca brate i to je to ako se auto upali i za sekund ugasi ni je uspjesno procitan immo iz kljuca............
napravi osnovno što su ti već rekli kolege;dijagnostika ,jučer sam riješio golfa 1.4 isto se pali i odma ugasi ,greška immo .treba ti kod i usklađivanje ECU-imobilzator-ključ i vozi.
pod procesor motora mislim ecu
nije kod kljuca ne ugasi se auto iste sekunde..vec radi malo duze i ugasi se..
dijagnostikom udjem u ecu i tamo nema greske..ali sumnjam da on nije uredu jer je imao doticaja s vodom
postoji velika volja....
Koliko duze? Dali prima gas kada upali?
Bosch KTS 570