Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
problem je u tme sta sam ubacio nove ventile i gumice bile su 2 vntila nacisto izgorena ,ali problm je u tom sta kad mu sad dodam turaza nad 3000 okretaja upali se lampica za ulja (crvena)i blinka nekoliko sekunde kad se smiri opet prestan da treperi ,.ulje dize ima na brgastu dovolno a i provozio sam ga tako da ako nema pritisak do sada zakovao bih molim za pomoc ako ima neko slican problem da da neki savjet hvala vi unaprijed
da ti se nije opiljaka prljavaštinje nakupilo na sito pumpe poslije skidanja glave. imao sam sličan problem na fabiji.
kao što reče vili van der pakšu TREBAĆE PRSTI GUZICI SVRBLJIVOJ
jel to bese onaj troklip koji ima lanac pa ga zateze na pritisak ulja ? 1. sto rece kolega iznad , 2 . vidi dal ima taloga od predhodnog ulja
svastikin but.....
mozda ima opiljaka na davacu prit.ulja ili filter ulja zeza
nisi dobro stegnuo remenicu radilice,ako to ne riješiš nadaj se da češ uskoro ponovo skidat glavu i mijenjat ventile.
hvala vam kolegi na paznju oko mog problema,resio sam slucaj sve je dobro stegnuto po propisima i radalica i bregasta sve kako treba,nego celi problem je bio filter ulja,kad sam ga izvadio on ne da je bio zacepljen nego bio je u stanju na raspadanja kao da je polije sa ziva guma,vlasnik je imao auto samo 5-6 dana trgovac je autima pa nije hteo da promeni ulja i filter posle obrada glave, ali i kad sam rasturao bio sam sokiran koliko se moze naslaga uhvatit od nepromena ulja bilo je strasno, verujem da od sama izrada iz fabrike nije ulje promenjeno nego samo doturano neko jaftino ....hvala vam u svaki slucaj pozzdrav svima
hajde nek i šverceri puše makar mali servis da nemora jadnik koji kupui ama baš sve mijenjati..
Zadnja izmjena od delphi (21-11-2013 01:08:31)
kao što reče vili van der pakšu TREBAĆE PRSTI GUZICI SVRBLJIVOJ
hajde nek i šverceri puše makar mali servis
da nemora jadnik koji kupui ama baš sve mijenjati..
Nece kolega ti sverceri,da mogu vodu bi sipali da mogu I to I'm je tesko uraditi najjeftinija stavka ulje I filt. Ulja,jos pricaju kako je sve uradjeno I ne treba da rade nista,
Zadnja izmjena od alexa2406 (21-11-2013 01:13:45)
drvena kajla je zakon
hahaha bas tako
Pre dva dana rasturimjednu Tigru, receno vlasniku uradjen veliki servis pre 3000 ne treba nosta da se menja.. A filteri nisu menjani najmanje 50.000. od svega zamenjen samo zupcasti i to stavljen neki jeftini..
delphi napisao:hajde nek i šverceri puše makar mali servis
da nemora jadnik koji kupui ama baš sve mijenjati..
Nece kolega ti sverceri,da mogu vodu bi sipali da mogu I to I'm je tesko uraditi najjeftinija stavka ulje I filt. Ulja,jos pricaju kako je sve uradjeno I ne treba da rade nista,