Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Pozdrav svima.
Radi se o focusu 2000 god. 1.8 tddi 66kw koji je zaribao.
Imam motor sa 55kw takodjer od focusa ista godina ista kubikaza.
Dali su motori kao motori isti drzaci kopcanje i ostalo pa da samo sa starog motora prebacim mjenjac pumpu dizne turbo i ostale popratne stvari.
Da ne izbacim motor van a oni ne pasu.
Razlika je samo u kilovatima ovako gledajuci.
Posto auto sutra dolazi molio bih samo komentare onih koji su sigurni.
Citav zivot mi sole pamet i na kraju umrem od secera.!
Rjesen i ovaj problem bili ste brzi svaka cast
Taj motor od 55 kw nepostoji
ako je zena imenica, onda je ljubavnica zamenica
Naravno da postoji ali su retki bas sam juce radio na jednom klimu
Kao sto kolega Djukin rece "naravno da postoji".
Status experta imati a ovakvo nesto napisati smjesno
Status experta ne znaci da je to u svim poljima, kolega je expert u nekoj sekciji ne u svima, a doduse svako se ponekad malo preleti, ne branim ga al branim ovo expert, to ne znaci i da je expert i mehanicar i limar i elektronicar itd.
Nesto sto ne znam ili nisam siguran to i necu da komentarisem nadam se da me razumijes.
A na osnovu ovakvih komentara i broja postova dosta njih je dobilo takav status cast izuzetcima.
Lijep pozdrav
Koleza,leptehebo,kakav si ti eksperat kad nemereš u po noći nabrojit sve varijante fokusa forda! Odma vrati lentu ehspertsku da ti ja nebi došo tamo!
hehe u jbte pa ovde se jedva ceka ko ce kome da ga ...
To sam napisao u nedelju, sto znaci da sam dosao sa bike show-a onako malo mamuran i produvan od strane vetra, pa sam to i napisao. Inace... nikad nisam pisao nesto u sta nisam siguran ili delimicno siguran. Al eto... Mnogo sam focusa odradio al ni jedan nije bio 55kw, pa sam eto tako i napisao (sad vidim i pogresno).
A Ako nekom to smeta !!! pa sta cu mu ja, njegov problem.
Nesto sto ne znam ili nisam siguran to i necu da komentarisem nadam se da me razumijes.
A na osnovu ovakvih komentara i broja postova dosta njih je dobilo takav status cast izuzetcima.
Lijep pozdrav
Hahahaaa i nije samo tako, nego sam molio druge clanove da glasaju za mene da bih usao u experte. Nemam potrebu da se svadjam s tobom. Cak bih voleo kad prolazis kroz moj grad da svratis na pice i da vidis gde i kako radim, ili bacimo nesto na rostilj. Pre sam ti ja za jece i pice nego da pisem nesto o nekom koga i neznam
Pogresno si me razumio nije svadja nedaj boze.
Realno od tog "expert" statusa ni ti a ni ja nemamo nista tako da nema potrebe za rjeckanje ili nekom vecom svadjom.
U tom trenutku kada sam trazio tu info. bilo mi je ajde da kazem hitno i ocekivao odgovor od nekog ko je siguran da sve to pase ili ne .
Status kao status ja sam ovdije da pomognem nekom ako mogu na bilo koji nacin cak sam i saradnju nasao sa par ljudi.
Mozda se nekad i upoznamo nikad se ne zna uglavnom ako te put kroz Bihac nekad baci bacit cemo rostilj samo se javi da me nebih gledao kao nekog ko se "svadja" zbog gluposti.
Sve najbolje drug.
o gonzi sve najbolje to je ćovjek koji mi je pomogao kad sam se tek registrirao i jedan od par ljudi zbog kojih dolazim na ovaj forum.
A neš ti experta..
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka