Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Pozdrav svima.
Ako ima neko ko se razumije u ovaj dio foruma da baci oko na mapu u prilogu da vidi dali je dobro uradjeno ili ne.
Pass na PM.
Zadnja izmjena od Golf21 (09-03-2016 15:15:21)
Citav zivot mi sole pamet i na kraju umrem od secera.!
je napisao skrivenu poruku za korisnika: Golf21
Turbina je bila sprzena neki dan pa me zbog toga zanimalo.
Hvala
Kad smo vec kod mapama imam winols 2.24 Ali neznam kako da nadjem koja mepa je za I.q koja za turbina .maf I tako dalje,ko je voljan da me ispravi i usmjeri kako se to nadje,molim vas
Turbina je bila sprzena neki dan pa me zbog toga zanimalo.
Hvala
Ova mapa ima kapaciteta da spali turbinu jer je nepravilno obradjena. Izmedju ostalog trajanje ubrizgavanja je produzeno dosta vise nego sto treba, a kao rezultat toga je prevelik EGT i na kraju spaljena turbina. Ovdje se neko bas igrao sa vrijednostima, tako da se tu i ne vidi neko poboljsanje jer je limitator obrtnog momenta u najvisoj vrijednosti 1900rpm podignut za +4.7% da bi na nekih 4800rpm dostigao +13% Neke bitne mape nisu ni dirnute.
---> Neznanje je veliki izvor hrabrosti ! <---
Kad smo vec kod mapama imam winols 2.24 Ali neznam kako da nadjem koja mepa je za I.q koja za turbina .maf I tako dalje,ko je voljan da me ispravi i usmjeri kako se to nadje,molim vas
Lenjin je jednom rekao "uciti, uciti i jos jednom uciti". Nadam se da si me shvatio, a drugi put otvori novu temu sa pitanjima, nije fer se ubacivati u raspravu ovako.
---> Neznanje je veliki izvor hrabrosti ! <---
pusti to mnogo se teeba uciti da bi se to radilo kako treba,i da nadjes sve gde sta stoji koje vrwdnosti upisati ili promeniti da bi to bilo dobro,ja ga koristim za druge stvari i sasvim lepo mi zavrsava posao.soryy na temi off.
Zadnja izmjena od alexa2406 (10-03-2016 10:45:40)
drvena kajla je zakon
Jako cudna stvar je ta da je auto uvezen i da je negdije vani mapa radjena.Ovdije je presao jos 100 000 pod konstantnim gasom,doslovno nije zaljen a ide stvarno dobro.Uz sve te predjene kilometre i nacin na kakav je vozen da je samo turbo otisao a dizne i ostale stvari ni dirnute nisu.
Golf21 napisao:Turbina je bila sprzena neki dan pa me zbog toga zanimalo.
HvalaOva mapa ima kapaciteta da spali turbinu jer je nepravilno obradjena. Izmedju ostalog trajanje ubrizgavanja je produzeno dosta vise nego sto treba, a kao rezultat toga je prevelik EGT i na kraju spaljena turbina. Ovdje se neko bas igrao sa vrijednostima, tako da se tu i ne vidi neko poboljsanje jer je limitator obrtnog momenta u najvisoj vrijednosti 1900rpm podignut za +4.7% da bi na nekih 4800rpm dostigao +13%
Neke bitne mape nisu ni dirnute.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka