Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
po servisu mi se provlaci nekoliko godina original navi jer svojevremeno nije dekodiranje uspelo,, i sad posto novogodisnje ciscenje sprovedeno, a javila se potreba za tim uredjajem,, ponovo mi se javila zelja da ga resim..
rns-e 8e0 035 192 q
auzbz7g1102445
inace pokusano diskom za downgrade,, pa za kod pa za upgrejd i nista kod se pojavio na displeyu tj seriski i kod bi trebalo da su cetri zadnje cifre ali kada se ukuca ,wrong pin se pojavi i posle dva pokusaja se zakljuca na 60 minuta,pa posle opet isto,,
e sad ako neko ima ideju jer cini mi se da u sitnim koracima negde gresim.. hvala svima,, dodjem pivo,, i
produces
Pozdrav,
Ako si probao sve onda nema pomoći jer neki prihvate unlock cd a neki ne. Probaj prvo reset rns-a (pritisnuti radio i setup) pa onda probati cd unlock.
Navodno na ebay-u postoji mogućnost otljučavanja ( 10 dolara) navodno iz audijeve baze podataka. Nije neka cijena pa bi se isplatilo probat.
nije skupo ali,, ako neko ima proverenu opciju,,
inace proban reset ,, probano sa diagnostikom ,, jedino fles da iscitam ali kod nas nigde nema tsop90 podnozje da bi se fles iscirao sa 29xl,,,
TSSOP90 to ti je provjerena opcija
UCOT - Universal Code Off Tool
mozda neko ima ili zna gde ima,,
Ako treba,imam ja socket i programer za taj flash.
reseno uz pomoc seriskog broja ,,ne mora ni da se otvori uredjaj... ako nekom bude potrebno moze da se javi na pp.. pozdrav i hvala svima