Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
sve je radilo super i na jednom se upali abs lampica,ugasim auto i upalim i sve normalno radi .posle nekog vremena mi se upali i abs i asd i abs se resetuje kada se auto ugasi ali asd non stop svetli.. kada ivadim osigurac iza akumulatora i ponovo ga vratim sve je ok ali posle nekog vremena sve po starom.. menjao sam ulje u kocionom sistemu i plocice ali nista.. tako da pomagajte..
sta kaze dijagnostika?
FAP remover
Otvori taj relej sto ima osigurace na njemu i prelemi ga najcesci kcar.Proveri elektricni aparat za stopove jel ispravan ima dva para kontakata,jedan par je za stopove kad je otpustena kocnica ,a drugi par je signal za ASD.Senzor na diferencijalu proveri.......Javi sta si uradio,pozdrav.
reseno.. problem je u davacima koji se nalaze na prednjim tockovima zasrafljeni imbusom br.7 i koji kada sam ih skinuo imali na vrhu sitne komadice opiljaka-metala i kada sam to skinuo sve je radilo ok dok se poovo nisu uhvatili opiljci(posle mesec dana)resenje koje sam primenio je da sam davace ofarbao kao i onaj metal na osovini koji salje impulse i sada je sve ok i abs kao i asd odlicno rade... pozdrav svima..i nadam se da ce ovo nekome biti od pomoci...
Zadnja izmjena od zweky (16-08-2010 16:14:05)
ajd bar si se sjetio javiti
Ne pitaj me ono što ne znam !
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka