Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Imam problem sa Vcds 20.4.2 Na VW 5 1.9TDI radi sam sa motornim modulom na 01 Engine . Ostali moduli nema konekciji. Probao sam da obrisem servis na SRI Reset i na 17 - Instruments. Nece. Probao sam i druge module i ne radi nista samo 01 Engine. Čak i na auto scan samo radi 01. Nisam imao drugi auto da probam . Sta se dešava zna li neko?
Tko Leti Vredi , Taj Vredi I Zimi !!!!
original ili kopija
atm tuning
electronic key
------------------------
20.4.0 iz 2020 original ili laptop nije vidio interneta 5 godina
Idi na test i vidi dali ti pise pored CAN: OK, naravno spoji neki VAG koji je na CAN-u, vjerovatno CAN ne radi i ulazis preko K-linije samo u motorni 01, neki edc16u31 / 34 su imali i CAN i K liniju za komunikaciju.
---> Neznanje je veliki izvor hrabrosti ! <---
original ili kopija
Kopija naravno .
Zadnja izmjena od Jastrebov (17-03-2025 19:19:48)
20.4.0 iz 2020 original ili laptop nije vidio interneta 5 godina
Idi na test i vidi dali ti pise pored CAN: OK, naravno spoji neki VAG koji je na CAN-u, vjerovatno CAN ne radi i ulazis preko K-linije samo u motorni 01, neki edc16u31 / 34 su imali i CAN i K liniju za komunikaciju.
Provericu to . Mislim da je CAN - OK
Acom - na tom laptopu nemam internet nikad nije povezan na net. Znam da ima neki problem ako se poveze na net a kabel i program su divljaci . Zato nema internet.
Stranka mi je rekla da je auto imao neki sudar pre nekoliko meseci i od tad mu svetli ŽUTA lampica za ulje . Prijavljuje i da je nivo ulja nizak ali ne vidi se na 01. Izbacio je gresku za 2 grejaca motora. To je zamenjeno ( grejaci motora ) kao i mali servis ulje u motoru i filteri. Nivo ulja je ok - na max.
Mislim da cu pre nego sto nesto pocnem da cackam oko vcds ili laptopa , prvo da proverim na nekom drugom autu dali radi.
A na nekima nije ni problem senzor nivoa ulja i nista vezano za to a svjetli lampica za nivo ulja....
Ako je senzor ok onda Instalcija...
Zadnja izmjena od mb73 (19-03-2025 01:39:20)
Данас неће ни да завергла . Одједном му је црко акумулатор , преко ноћи . Проверићу касније кад заменим акумулатор да ли ће да ради дијагностика . Можда је био неки проблем са акумулатором.
Evo ovako. Resen problem akumulator smo zamenili stavili nov .Sad sam probao i radi. Nije mogao ni da se zavergla. Jednostavno se utihnu lampice i nista. Probao dijagnositku i radi. I dalje isti senzor. U problemu. Menjaćemo izgleda senzor jer i dalje svetli.
Imam problem sa Vcds 20.4.2 Na VW 5 1.9TDI radi sam sa motornim modulom na 01 Engine . Ostali moduli nema konekciji. Probao sam da obrisem servis na SRI Reset i na 17 - Instruments. Nece. Probao sam i druge module i ne radi nista samo 01 Engine. Čak i na auto scan samo radi 01. Nisam imao drugi auto da probam . Sta se dešava zna li neko?
Da ti kazem za ovo neki dan isti slucaj ide u motorni neve nigde drugo razlog nisam dovoljno usteko obd.
Evo ovako. Resen problem akumulator smo zamenili stavili nov .Sad sam probao i radi. Nije mogao ni da se zavergla. Jednostavno se utihnu lampice i nista. Probao dijagnositku i radi. I dalje isti senzor. U problemu. Menjaćemo izgleda senzor jer i dalje svetli.
Mozes i prekodirat,ima mjerac....