Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Bok!
Zamolio bi , da li neko ima pin out ECU-ja od Chrysler Voyager 2.4 SE II(1995-2000).
Greška je , da auto ne pali.Ovo se je veè dogodilo prvi put , a tada sam zamjenio Ecu i auto je proradio.Sada nakon 30km opet ne pali više ali radi na dva cilindra.
Šta bi moglu da bude?
Pozdrav!
Busko1
Ima li kakva greška na dijagnostici? ON imaonu duplu bobinu, ona zna crknuti, imaju frke sa senzorom radilice koji pukne u bloku, konektor na spoju instalacije on ECU motora do samog motora, a možda samo banalne svijeèice:) Senzor radilice dodje nekih 1000 kunica a mora se mijenjati i konektor jer više nije isti oblik.. Zna biti i pumpa goriva, tj. regulator.. ma zna biti i ECU u klincu, ali sve to bi trebalo prvo nekom dijagnozom provjeriti...
Pozdrav
Evo problem je sigurno u bobini , jer mi uvjek rikne output sa ecu ja koji ide na bobinu.
Drugi put sam promjenio èitav ecu sa drugim i desila se je ista greška.
Onda najboilje da uzmem drugo bobinu.
Samo jedno pitanje , da li je ova bobina kod 2.4 i 3.3 ista?
Hvala puno na odgovoru.
Pozdrav!
Zadnja izmjena od busko100 (01-10-2009 12:13:26)
Provjeri i instalaciju do bobine, masu puta je i tamo bio kratki spoj. Bobina od 3.3 je za 6 cilindara ako se ne varam, mogao bi ju spojiti onako partizanski... i obavezno provjeri masu kompjutera motora, sprži ga ako je loša.
Pozdrav
Zadnja izmjena od Dajan2008 (01-10-2009 13:49:04)