Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Dali netko ima neki software da preko K line èita eprom u Opelovom immo box s motorolom hc05?
I dali netko zna ili je probao, kako prilagoditi immo box s ampulom na drugu ecu od opela. Znam da bi trebalo ubaciti virgin file u ecu ali dali može nešto slièno kao kod VAG ecu-a? Samo prilagoðenje?
ja sam negdje na netu bio procitao da ako oces mjenjati ecu kod opela prvo taj trebas na tom autu sa dijagnostikom nekaj na njemu napraviti....pa onda izvaditi iz auta van i metnuti u drugi auto i tu onda raditi prilagodjavanje na novi immo....cinilo mi se malo kompliciranje nego kod vw.....a i ako ti neko recimo donece ecu iz italije sigurno nije imao dijagnostiku kod sebe da ga recimo ponisti na autu prije skidanja.
lako je upariti immo sa ampulom,ali ecm jedino virgin, rijetki moze immo of u ecm....
Kod starijih modela tipa Astra F ide to prilagodjenje ECU-a ali za novije modele treba na vozilu sa kojeg je uzet napravit reset, a i za immo ako se menja isto bi trebalo to odradit, e sad.....
A to najvjerovatnije OP COM nemože?
Bar se nisam susreo s tom opcijom u programiranju.
Probao sam s Opcomom oèitati immobox na stolu, i pod programiranje ima read eprom, pa save as... i ono eprom fajl koji je napravio prazan, tako da izgleda to baš i neide
Ipak æu morat ruèno oèitati procesor i saznati pin
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka