Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Imam neki clone galletta koji ne radi. Ne mogu nigdje pronaci schemu pa ne znam sta treba biti unutra. Kad probam ocitati ecu ,dvobojna ledica pocne zmirkati ,dodje do 100% i tu stoji . U onom FTDI Id stringu je ovaj broj 47514789 i to bi trebalo biti u redu. Dalje, vidio sam da se uz galletto spominje 93c46 kojeg nema na plocici?! Trebam li uopce gledati schemu ili se moze odmah zakljuciti da ovaj interface nema veze sa gallettom?
ja imam 1260 i 1250 galleto i u 1250 imam memoriju u njemu mislim da je 93c46 ili 56 a u 1260 nemam memorije jer je unutra ftdi chip koji u sebi imam vlastitu memoriju....mislim da je i kod tebe takav.....taj chip kod mene je dugoljasti nije cetvrtasti ko ft232bm...pa pretpostavljam da se radi o istom chipu....a kaj se tice problema oko ocitavanja neznam kaj se dogadja jer moji radi ok...
jel ovakav?
max232
tl072
ftdi
icl7762
upravo i isti takav
koji si auto probao iscitati kad ti je doslo do 100% i zablokirao se...
upravo i isti takav
jel ima mozda veze sp3 ?
sad zadnje sam probao golf iv tdi (asz)
Zadnja izmjena od klcu (09-10-2009 22:30:51)
to neznam jer ja imam sp2.....
budem probao s drugim laptopom
ovo su postavke iz ftdi
a tu je program za ftdi
Zadnja izmjena od klcu (09-10-2009 22:41:41)
izvadio osigurac br 11 i radi
na kojem autu si vadio taj osigurac posto i ja imam problem sa citanjem preko obd a na stolu radi extra
na kojem autu si vadio taj osigurac posto i ja imam problem sa citanjem preko obd a na stolu radi extra
golfIV
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka