Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
misljenje o VAG-COM-USB-HEX-CAN-704.1 i preporuka za lap top mislim koji ovo podrzava unapred hvala
Podrzava svaki koji ima usb
a zasto ne bi uzeo 805 ili 908?
FAP remover
lepo kaze tech-sve preko 805,ali da dodam za l.t ako mozes uzmi neki koji ima i usb i rs232 jer nikad neznas kad ce ti zatrebati narocito kad se bavis autodijagnozom
ja imam Fujitsu Siemens lifebook c1020 to je 2,2 Ghz proc,512 ram,40Gb hard ima 2xUSB 1xrs232 1xlpt Ic ima 2xPcmcia Dvd przilica flopi i jako sam zadovoljan sa njime....pogotovo sto ima rs232 port koji se jos uvijek cesto koristi.
To su bili laptopovi.Ja sad ,imam sve zivo na njemu osim com porta,pa se mucim sa karticama.O
ja sam si nabavio i karticu koja radi iz dosa ali me nekaj j..e lap.....nece mi ju svaku puta prepoznati...:(
ima i verzija 912
ma kupio sam sebi neki lap model geo samo radi com porta, ali ima i novih da sekupi sa komport samo su skupi a po mom misljenju ko se hoce opredijelit a da mu tereba i com najbolja solucija
atm tuning
electronic key
------------------------
To su bili laptopovi.Ja sad ,imam sve zivo na njemu osim com porta,pa se mucim sa karticama.O
ima i laptopova sa com portovima i to 2 com porta ,samo treba dati 1500 eura za takav.........
nada koncar gs........
nisam znao da koncar ima 2 com porta
ima nada gs i dva com porta i printer port..........
Ja sam imao sreæe i kupio sam jedan stari laptop "poznate marke" NOTEBOOK za male pare i poèeo pred 5 godina sa Visom. Još i danas perfektno radi, jedino mi je visa malo prezaostala, pa se snalazim na sve moguèe naèine. Uglavnom sa Texom. Kasnije sam tražio noviji laptop sa 2 coma al je to bila nemoguèa misija za neke normalne novce. Najraðe bi da mogu naæ kakvu noviju Visu. Stara mi je stvarno bila odlièna.
na koji nacin si spojio visu sa lapom ako je imao samo jedan seriski port? ili si sa visom radio sa stolnog pc-a?
Visa je u danasnje vreme igracka od dijagnostike
na koji nacin si spojio visu sa lapom ako je imao samo jedan seriski port? ili si sa visom radio sa stolnog pc-a?
Valjda samo jedan com i samo k linija.
Nego, napravi li ti onu visu da radi iz XP?
When you have everyting under control, youre not fast enough!
radi ona iz xp-a ali oce samo fiata diagnosticirati...ostale nece...:(((
Pu, uistinu, ja sam je samo za Fiata i koristio, nisam nista drugo ni probao, a ozivela mi je sa 59f na stolu... Mora da postoji nesto oko podesavanja, prokopacu malo...
59f mozes raditi sa jednim seriskim portom....ja probao...
misljenje o VAG-COM-USB-HEX-CAN-704.1 i preporuka za lap top mislim koji ovo podrzava unapred hvala
sam si rekao usb znaci podrzavaju svi..no iz mog iskustva uvjete u garazi najbolje podnose :
Dell latitude
panasonic toughbook
ibm t
sve su to stariji modeli oko 1,6 ghz no za garazu predobri rade sve, imaju com,panasonic otporan na manje padove i vlagu..
povoljno najdes ako se raspitas tko iz tvog kraja radi za US Army..sigurno imas nekoga u kraju,, ja prosle godine dobio dell za 200 eu,,ove godine panasonic 150 eu..kod njih su to stare makine pa ih rjesavaju..
recimo panasonic ne cita dualDVD...jako me zaboli...i da ekrani su obicno 15..sto je OK za garazu
59f mozes raditi sa jednim seriskim portom....ja probao...
Ima bas dosta toda sto mozes sa jednim serijskim portom sa visom, sve sto koristi samo k liniju... Jel' koristis pravi rs232 ili usb2rs232?
koristim pravi rs232 samo se muci kaj ih nemam 2 komada na lapu nego samo jedan......:(((((
Meni radi preko USB porta. Probaj da ukljucis USB2RS232, namestis ga da bude COM2 i da ga u onom conf fajlu nateras da radi. Ako meni radi kao COM1, sto ne bi i tebi radio kao COM2.
neznam....budem danas probao je bu kaj radilo...
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka