Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Nisam znao di da postavim pitanje pa sa ga tu postavio...
Naime treba mi datasheet za Toshiba T7K72S-05...to je neki chip u laptopu....nigdje na netu nisa mogao nac datasheet samo sam nasao 100 stranica di ga mogu kupiti pa ako neko ima bio bih zahvalan da mi ga posalje.
Hvala
poz edo imam ti toshibu nx 9030 u djelovima ako ti šta može pomoæi sa tog javi dam ti je stoji mi u djelovima raskopana baterija ok monitor ok ostalo nisam siguran javi se
eh sta ima jos ispravno meni je pao laptop sa auta i razbio se monitor. ostalo radi ,toshiba je ali neznam model moram otici negdje sam ga ostavio u podrum da pogledam
atm tuning
electronic key
------------------------
eh sta ima jos ispravno meni je pao laptop sa auta i razbio se monitor. ostalo radi ,toshiba je ali neznam model moram otici negdje sam ga ostavio u podrum da pogledam
koja toshiba je u pitanju imam nesto lcd displaya ,ali oni se u biti mogu mijenjati od drugih proizvodjaca bitna je dimenzija i broj pinova 14,20,ili 30 ,imam i šeme izvoda za pojedine tipove
Javim ti sve pojedinosti oko displeja a zaboravio sam da je I cd citac razvaljen,imam ono ostalo sve ,windows xp licenca punjac itd ,spajao sam ga na vanjski monitor I radi samo sam morao promijenit hd jer je od udara I on krepo, svakako zao mi ga rashodovat samo zbog displeja I citaca,
atm tuning
electronic key
------------------------
Cd ili dvd je standardan ,samo treba vidjdeti jel normalan ili tanki za laptop,hdd takodje standardan je (moze biti ata ili sata)
javim ti sve pojedinosti oko displeja a zaboravio sam da je I cd citac razvaljen,imam ono ostalo sve ,windows xp licenca punjac itd ,spajao sam ga na vanjski monitor I radi samo sam morao promijenit hd jer je od udara I on krepo, svakako zao mi ga rashodovat samo zbog displeja I citaca,
meni treba memorija, da li je imas?
Zadnja izmjena od zlukic (26-01-2010 03:05:01)
best regards!
Nisam znao di da postavim pitanje pa sa ga tu postavio...
Naime treba mi datasheet za Toshiba T7K72S-05...to je neki chip u laptopu....nigdje na netu nisa mogao nac datasheet samo sam nasao 100 stranica di ga mogu kupiti pa ako neko ima bio bih zahvalan da mi ga posalje.
Hvala
Bok....
Imam ja jedno 30-tak maticnih ploca od vecine proizvodjaca,od toshibe konkretno imam 8 komada....pa ako mozes postaviti koju sliku da vidim gdje se nalazi taj chip da pokusam vidjeti jel ga imam mozda.....jel to bas od toshibe laptopa ili je samo njegov chip?
Pozz
meni treba datasheet od tog chipa.....ne chip.......
hvala
koyot napisao:eh sta ima jos ispravno meni je pao laptop sa auta i razbio se monitor. ostalo radi ,toshiba je ali neznam model moram otici negdje sam ga ostavio u podrum da pogledam
koja toshiba je u pitanju imam nesto lcd displaya ,ali oni se u biti mogu mijenjati od drugih proizvodjaca bitna je dimenzija i broj pinova 14,20,ili 30 ,imam i šeme izvoda za pojedine tipove
toshiba satelite sl10-125
atm tuning
electronic key
------------------------