Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Otvaram ovu temu kako bi saznao kakva iskustva imaju drugi sa ovim modulom,Moj je problem kad sam odradio ZGW promjenio kilometre namjestio servisne intervale u assystu i assyistu plus više se nemože preko istrument table uæi u reset sevisa . Saznao sam da i drugi imaju problema po ovom pitanju .Da li netko ima pozitivno iskustvo odnosno neko rješenje za ovaj problem.
sa cime si ga odradio!!
Zadnja izmjena od lucky (26-01-2010 22:02:27)
KO NE PITA TAJ NE SKITA!!!!
bojim se da nema... barem koliko ja znam..
Viðeno više puta, ne dozvoljava da se resetira generalni servis preko table, ali kod nekih dozvoli da ideš na individualne stavke i poništiš samo zamjenu ulja (stavka 3 ili 13). a kod nekih samo dijagnozom.
imam samo jednu informaciju, jedan kolega u Hrvatskoj je imao isti problem i kad su stavili novi ZGW sve podatke je novi modul pokupio od nekog drugog modula u autu i posli je mogao resetirati servis ,najveæa je enigma koji to još modul paralelno sa ZGW prati servisne intervale i dali je baš ZGW blokirao resetiranje servisa
vise puta sam mijenjao zgw modul,nakon sto je stranka vracala km,najcesce nece da ponisti servis ni sa kojom opcijom.nikad mi se nije desilo da sam upise odradjene servise osim ako odradim zamjenu sa preuzimanjem podataka iz stare jedinice