Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Vozilo je pasat 3C 2006 godina. Vozilo ima fabrièku navigaciju RNS DVD,znaèi na displeju ureðaja mogu se gledati dvd-ovi. Kod njih po pravilu radi sigurnosti vozaèa automatski prelaskom brzine vozila preko 15 kmh gasi se display ostaje zvuk. Pošto signal brzine dolazi preko CAN-a nemoguæe je fizièki odvojiti taj signal brzine(kao npr. na starijim modelima žica sa oznakom GALA, odsjeci i rješen problem), jer ima dosta mušterija koji bi gledali dvd, da li on ili suvozaè bez obzira na moguæe posljedice po sigurnost vožnje. Našao sam rješenje koje je poskupo, naime firma "SPAM" proizvodi interface koji se šteka na CAN odnosno na QUAD LOCK, novi standard konektora kod VW, eliminiše iz CAN-a signal brzine i vozaè može gledati dvd i u vožnji. Cijena jednog takvog interfacea kreæe se oko "SPAM" eura što je stvarno puno èak i za mušterije sa dubokim džepom. Da li postoji neka druga opcija koja je jeftinija, interface, kodiranje i sl. Kod VW nema moguænosti pomoæu K+Commander da se ukljuèi opcija TV free kao kod audija (imam K+Commander 2,5, naravno neorig.)
Zadnja izmjena od skyline-GTR (27-01-2010 01:29:15)
ovako drug sad ti je opomena ... naredni put krecem od brisanja postova pa i vecih mjera ... pravilnik procitaj
pozz...
UCOT - Universal Code Off Tool
Pardon, skontao sam.
ovako drug sad ti je opomena ... naredni put krecem od brisanja postova pa i vecih mjera ... pravilnik procitaj
pozz...
Uh pa otvoriga malo da vidimo dal moze programiranjem memorija da se resi nesto.pozz