Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Ima li ko damp 3B0 920 805G ali tacno sa G ekstenzijom, probao sam ovaj sa E ali ne ide...ne radi obrtomer, temp...
Inace, tabla je naknadno nabavljena i prepakuje se u B5 i u njoj nije bilo eeproma pa sam nasao u odobase da bi trebao da bude 93C86 (neko skinuo ee zbog VINa )
pozz,
cubica
Zadnja izmjena od cubica (30-01-2010 14:39:36)
Doktor specijalista za elektroniku
sta je sa prethodnom tablom koja je bila unutra da vadis memoriju i presadis u tu??probaj ovaj
Zadnja izmjena od skyline-GTR (30-01-2010 16:09:05)
UCOT - Universal Code Off Tool
Prethodna je engleska sto i nije problem, da se srediti ali cova 'oce da mu sija plavo!!! komplet!
Nasao sam i ja ovaj sa A i jos neke, ali mi tabla trenutno nije tu, probacu kad dodje opet pa javljam, hvala
pozz,
cubica
PS to je ona sto sam iskljucio immo
Zadnja izmjena od cubica (30-01-2010 19:03:45)
Ne vredi.. probano sve i A i E i 802, 6, 7 i B restajling i ne znam sta jos...uvek ne rade obrtometar i bord komp ovaj mali u sredini.
Jel zna ko jel on treba sta da pokaze kad je probam na stolu, pitam da bih znao kad sam je sredio jer moram na stolu da je radim, auto ne moze da mi bude uvek pred servisom.
pozz,
cubica
taj mali "board" je display za P,R,N,... ta tabla je inaèe za automatski mjenjaè,zato je tako teško naæi pravi file za nju
jao ..izgleda da si u pravu, sad me upozorio jos jedan drug, dobar si, hvala. Sad mi je jasnije, duguljast displej original za automatik..a ovaj na koji stavljam je manual, ne znam sad da li da se i dalje mucim oko nje..pretrazih ceo net, nema ga nigde
Hoce li (ako bih nasao damp) ovaj displej da se ponasa kao bord komp i daje i ostale informacije...nisam nikad video ovakvu plocu niti se vozio u B5 automatiku
hvala, pozz,
cubica
neæe raditi kao BC zato što passat ima BC na lijevom displayu,vjerovatno imam negdje dump ali ga treba naæi u toj džungli jer imam fileove na nekoliko mjesta pa treba sve pregledati...ujutro æu vidjeti ima li nešto što bi moglo poslužiti
Hvala tachomat u svakom slucaju (i da ne nadjemo damp) puno si mi pomogao. Na kraju, ostaje solucija menjanja LEDica (ako sam dobro izracunao 30 kom) x 2. ili potraga za novom plocom, a to bi bila vec treca, posto prva koju smo nasli je imala onaj cuveni problem gubljenja karaktera na bordu.
Sad mi pade na pamet, imam jedno pitanje...na njegovoj orig ploci jeste BC na levoj strani, izmenom u kodiranju sa 4 na 1 su se milje vratile na km na desnom displeju za km, ali je levi (BC) ostao sa miljama..moze li se i on izmeniti??
pozz i hvala jos jednom,
cubica
Cubica imam jednu tablu viska pa ako ti zatreba javi.pozz
......nastavak cubica u epizodi '' potraga za tablom II deo''
posle propasti u I delu filma sa tablom automatika nasao sam novu..sija plavo po zahtevu musterije i izgleda super..samo kad je stavim ne rade obrtaji i sija lampica ulja..ako dobro videh i immo se budali (mada sam ga iskljucio od pre BOSCH 028 906 021 GL, 0 281 001 656)..
Tabla koja se menja je
PASSAT B5 3B0919930D B5-KOMBIINSTR. VDO V11, godiste '97 93C66 BC na levoj strani, immo 1
a treba je zameniti sa
PASSAT B5 3B0920827A KOMBI+WEGFAHRSP VDO V08, godiste 2002 93C86 BC u sredini, immo 3
Jel moguce ovo adaptirati?
pozz,
cubica
Izgleda da opet hoces reprizu prvog dijela
atm tuning
electronic key
------------------------
jel zbog godista ili ovoga immo1 i 3??? Ako budem morao da snimam III deo..ubicu se.
pozz,
jean cubica van damme
Ta tabla 97 je immo2 a ta 2002 je immo3.Nemoguce je to adaptirati jer u immo3 su kodiranja vin broja sto kod immo2 nije slucaj nego samo immo broj.Moj predlog:kreni u III epizodu i trazi tablu b5 99 2000 god sa bordom u sredini i mislim da ces ukodirati i kljuceve i da ce sve raditi(moje misljenje sa dozom rezerve
).Srecno u novoj epizodi.pozz
pa dobro III deo ili menjanje dioda, kad moze chuck norris mogu i ja
Hvala BE!!! Imam dve ove nove 2002 immo3 samo da znas, ako ti zatreba.
pozz,
cubica