Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
dali neko moze da mi pomogne imam problem sa centralnom bravom, naime, kada zakljucavam sa kljucem sve radi kao sto treba.
Ali. kada to radim sa daljincem onda se zakljucaju sva vrata osim vozackih i odmah se otkljucaju. kada je auto zakljucan , upotrebom daljinca sva se vrata otkljucaju osim vozackih. posto na vectri postoji ugradjen alarm koji ja ne koristim jednom prilikom sam ga aktivirao i centralna je proradila normalno kao sto i treba i to je trajalo nekoliko dana. onda je se ponovo javio stari kvar. sada ne vredi ni aktivacija alarma brava jednostavno ne funkcionise kako treba.
Unapred se zahvaljujem na svim korisnim odgovorima
Pa nešto nije u redu sa tom bravom, zamijeni je
Na vratima imas motor koji pokrec mehanizam,mozda ti je otiso motocic ili t je u prekidu instalacija na stubu vrata!
Proveri!
Kada sa kluc otklucujes ili zaklucujes, ti radis uloga motora!
dali neko moze da mi pomogne imam problem sa centralnom bravom, naime, kada zakljucavam sa kljucem sve radi kao sto treba.
Ali. kada to radim sa daljincem onda se zakljucaju sva vrata osim vozackih i odmah se otkljucaju. kada je auto zakljucan , upotrebom daljinca sva se vrata otkljucaju osim vozackih. posto na vectri postoji ugradjen alarm koji ja ne koristim jednom prilikom sam ga aktivirao i centralna je proradila normalno kao sto i treba i to je trajalo nekoliko dana. onda je se ponovo javio stari kvar. sada ne vredi ni aktivacija alarma brava jednostavno ne funkcionise kako treba.
Unapred se zahvaljujem na svim korisnim odgovorima
aj molim te pojasni jel original daljinac ?
kazes da ima gore alarm ? koje firme ? cesto kolege ne znaju spojiti kako treba pa odvoje zicu sa brave..ja bi krenio ovako..
1: otvori jedan prozor
2:odi na suvozacevu stranu i kljucem zakljucaj prati da li se vozaceva zakljucavaju..
ako sa korakom 2 dobijes da se auto uredno zakljuca/otkljuca..problem su ti zice do vozacevih vrata..ako ti sa korak2 ne odrade vozaceva riknio ti motor u toj bravi..
stos je u tome da trebas ustanovit kad kljucem kljucas da li motor u voz.vratima odradi ili si kjucem pogurao polugu...sve to mozes i pametnije odraditi u modulu koji ti je kod suvozaca na pragu gore..no ocjenio sam da nisi bas nesto shvatio kako to radi pa eto ja se raspisao..
izvuci si semu bit ce ti jasnije
poz
ufff sad sam vidio da nemas popunjen profil..mjesto drzava..a reko sam da necu pomoc nikome bez tih detalja (ruzni smajlic)
Zadnja izmjena od carclima (24-02-2010 00:42:41)