Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Na leru nemirno radi sam pojacava i oduzima gas,i onda se ugasi,kad se pojaca gas rucno oko 1000 obrtaja sve je ok.Greski nema,pa mislim da je leptir usisa.Dali se s PLANET moze raditi adaptacija na ovom motoru i ako moze koji je postupak.
pozdrav
Mislim da ces sve resiti jednim dobrim ciscenjem pre svega.
pa da èišæenje i adaptacija ako je ispravan leptir
Ciscenje je odradjeno,ponovo isto zato pitam za adaptaciju.
pozdrav
zasto da poveca i ako treba kako ce ga povecati?
pozdrav!
best regards!
Iz mog iskustva isto nikakvih gre¹ka i promenjen step motorèiè i opet isti problem onda otkriven problem, na usisni grani sisao motor falshluft.
za taj motor nepostoji adaptacija promjeni step motoric skini klemu sacekaj 10_ak sekunda i ponovo spoji upali bez dodavanja gasa i pusti da radi neko vrime to bi trebalo bit to po navedenim simptomima pozdrav
Probaj povecati pretpaljenje
sa povecavanjem predpaljenja nikad nista nisam postiga jedino moze u ovlastenoj mrezi da usnimi najnoviji softver u racunalo motora to nekada zna rijesiti neke probleme
Problem rjesen kako je @ zsolje napisao
Hvala
pozdrav
za taj motor nepostoji adaptacija promjeni step motoric skini klemu sacekaj 10_ak sekunda i ponovo spoji upali bez dodavanja gasa i pusti da radi neko vrime to bi trebalo bit to po navedenim simptomima pozdrav
Pežo 106 1,1 98 god Poz Ekipi. danas mi je došao taj auto problem sledeæe naravi : hladan pali kao lud vruæ pali kao lud izmeðu toga kada odstoji 10ak minuta vergla kao lud ali ništa bio u ovlaštenom izmjenjali djelova kišu i ništa na dijagnostici prikazuje samo relej pumpe goriva a pumpa radi ko singerica dali jeneko imao nešto slièno hvala unaprijed