Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
imam u radioni jednu 406-icu koja prekida (trokira) dok radi na leru i u turaži, a ako se malo jaèe stisne u vožnji - upali lampicu od procesora i crkne. Nakon toga ponovo upali i dalje sve po starom. Texa kaže "petlja protoka" bez broja greške. Sve ukazuje na Lucas pumpu. Da li je tko imao kakvo ovakvo iskustvo?
..je ;i na njemu EPIC ili DPC Lucas pumpa?
imam u radioni jednu 406-icu koja prekida (trokira) dok radi na leru i u turaži, a ako se malo jaèe stisne u vožnji - upali lampicu od procesora i crkne. Nakon toga ponovo upali i dalje sve po starom. Texa kaže "petlja protoka" bez broja greške. Sve ukazuje na Lucas pumpu. Da li je tko imao kakvo ovakvo iskustvo?
bem ti hrvatski prevod diagnoze..daj vrati to na njemacki ili engleski pa da i mi hrvati/srbi/bosanci znamo sta pise
poz
Texa ima mnogo takvih bisera kad su prevodi na hrvatski u pitanju,a ni WOW ne zaostaje...
Texa ima mnogo takvih bisera kad su prevodi na hrvatski u pitanju,a ni WOW ne zaostaje...
Ne zaostaje nitko jer sve to prevode ljudi koji nemaju pojma o elektronici i mehanici, ja imam hrvatski u svakoj dijagnostici i na kraj pameti mi ne pada da isèitavam podatke na hrvatskom, samo engleski igra kod mene, autodata, esitronic i slièni programi ista stbar i miguænost pogreška je svedena na minimum !
Ne pitaj me ono što ne znam !
od danas pa na dalje i u buduèe i ja prebacujem sve na engleski. Nakon što sam auto skopèao na staru dobru visu, puno stvari je dobilo smisla. Visa kaže da je u pitanju senzor pozicije rotora. E sad se postavlja pitanje da li to može popravit obièan autoelektrièar ko ja, ili moram mjenjat pumpu. Znam da se na Bosch-ovim pumpama da dosta toga napravit samostalno, ali o Lucasu pojma nemam. Inaèe pumpa je EPIC.
..ako je Epic,bolje zaboravi popravku...ako mozes nadji pumpu sa takvog motora,ali Bosch ili Lucas DPC,ova je preskupa za popravku ako je senzor pozicije rotora u pitanju..
bit ce to po svemu cini mi se naj pametnije.
Zadnja izmjena od schuba (28-02-2010 13:56:05)
ipak sam uspio naæ pumpu. Zamjenio je i sve je sad ok. Hvala na savjetima!
niti BB ne zaostaje nimalo mozda je cak i jaci ali sam ga nadmasio (uzeo jos jednu karticu i instalirao engleski i kad naletim na nesto tako lijepo umetnem engleski ukljucim uredaj prodem dijagnozu i znam sto pise
navedeni je 406 bio desetak tisuæa ok ali je sad poèeo lagano da pocukava u vožnji. Ponaša se ko benzinac kojem probija kabao. Da li je i ta druga pumpa na samrti? Ili je možda nešto drugo u pitanju. Je li tko imao takav sluèaj?
..daj malo vise detalja...
pa ne znam na što toèno misliš. Sve je uglavnom u redu. ECU ništa ne prijavljuje kao grešku. Jedino se u vožnji osjeti lagano trzanje motora bez obzira na brzinu i okretaje.
da ti nije pumpa u kasnom paljenju...
@)).....
ne. U fazi je 100 posto. Pazimo sam na to kad sam je stavljao.