Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
problem je sa ventilatorima motornim,upali ih npr. na 75 stepeni i zvrndaju tako po pola sata i ako ugasis auto oni rade i potrose cesto akumulator
obicno u voznji kad prilazis semaforima i pustis gas upali ih i rade na leru a malo ga povezes pa ih ugasi, dok se vozi na otvorenom nece ih upaliti
znaci pretezno kad ga pustis na ler aktivira ih i to drugu brzinu, sta bi moglo biti
Zakaci auto na dijagnostiku ako jesi koji su kodovi gresaka
upravo tako. Provjeri greške i vidi što se dogaða sa temperaturom motora.
ovako, nema nikakve greske vezane za to, upali ih kao sto sam naveo oko 75 stepeni pretezno na pustanju gasa, radio sam abdejt softvera motornog ecu i bsi a, ima li iko ovdje na forumu da je tehnicar expert za psa, u kakvoj vezi je regeneracija cesticnog filtera za aktivacijom ventilatora... od klime ne dolazi zahtjev
Veliki servis od rimano [ 1 2 ]
pogledaj ovde,pisano je na tu temu,skoro sam radio citra ,1.6 hdi, nesto oko fap-a i pumpe za aditiv,posle popravke se vise ne ukljucuje ventilator po gasenju auta.
best regards!
Moguce je da ne uspije odraditi regeneraciju, a jedan od razloga za to je da ne radi pumpa aditivacije. Pompocu Lexie ili PPS-a mozes napraviti test aktivatora i ako je test nemoguc, znaci da pumpa ne radi.
Citroen. Creative technologie. Moš' mislit.
ajde javicu sutra za pumpu, sta mislite o prinudnoj regeneraciji sa pps om da li bi pomoglo, nesto je ja ne volim raditi zbog visokih temperatura slabih turbina i sl...
svaka cast ljudi, ovako stvari stoje sa peugeot, nije radila pumpa kao sto je Zalac naveo, ali sam imao srecu pa sam je proradio, od gresaka mi jos ostaje cep na rezervaru prijavljuje prekid u krugu a magneti su ok, kako da rijesim senzor pa bih ga sutra izveo na put da se radi regeneracija
i jos nesto jeli ista posuda za aditiv i pumpa na 1.6 i na 2.0 hdi motorima na 307
Zadnja izmjena od kinjo (04-03-2010 03:29:34)
jeli neko ulazio dublje u problem sa sistemom cepa, bez cepa je u spoju a kad se stavi ima 680 oma ali ga ne vidi u parametrima
zameni ga novim (senzor cepa) i radice, imao sam skoro problem i stavio sam drugi,posle toga je bilo ok.
Zadnja izmjena od zlukic (05-03-2010 11:26:15)
best regards!
promijenio ga danas i vidi ga, u pravu si druze
pogledajte malo ove parametre
ma taj fap i sve oko njega samo je zezancija totalna i te regeneracije nikad kraja, najbolja solucija iskljucit fap totalno software-skom prepravkom iz ecu-a i fap mehanicki odstranit...
odmah ste rijesili zivce, vrijeme i novac...
pozdrav