Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
trebam savjet poznavaoca francuza...trebam slozit klimu na 3 ovakva auta..nijedan od mojih dobavljaca nema ga uopce na spisku..ako je netko od vas radio na tom auteku..jel to ima kakve veze sa citroenovim NEMO autekom?
za nemu postoji set..izvana djeluju slici..bilo koji savjet dobrodosao
Pozdrav!
Oce i tebe malo zajebancije.Takav je posao,
Nisam radio ni bippera ni Nemo al sam se naugrajdivao na starijim modelima pa iz iskustva:
Imaju li auti klimu pa dodajes rashladu ili sve iznova?
Ako imaju klimu verovatno moras menjati kompresor i stavljati one starije sandene ,tkz,H kompresore da mogu gurati rashladu ili ugradjivati ventil da iskljicis kabinu kad radi rashlada mada to i ne radi nesto dobro.Ako je ovo drugo,imaces problem sve to integrisati.
Jesi lipogledao ALEX,Izrael da nisu oni slucajno napravili kit,mozda Diavia?
Ako krenes sam bice tu ljutog boja.
Ja se jos borim saTuaregom,ali sam podigao cenu jer hoce i navigaciju i + 2 dvd ekrana na nebu i sl.
To je veliki problem novih modela,jer ove firme koje se bave izradom kitova uvek kasne godinu,dve.
Pisi sta imaju auti pa da jurimo negde nesto od podataka,mozda je neko radio u Srbiji,ima kod nas Polar klima,ljudi su veliki profesionalci i prave kolege,napravili su cudo od posla i para ali su i dalje na zemlji.Mozda ono znaju nesto.
Citroen Nemo = Pegeot Bipper = Fiat Fiorino - sve ti je jasno
Citroen. Creative technologie. Moš' mislit.
Oce i tebe malo zajebancije.Takav je posao,
Nisam radio ni bippera ni Nemo al sam se naugrajdivao na starijim modelima pa iz iskustva:
Imaju li auti klimu pa dodajes rashladu ili sve iznova?
Ako imaju klimu verovatno moras menjati kompresor i stavljati one starije sandene ,tkz,H kompresore da mogu gurati rashladu ili ugradjivati ventil da iskljicis kabinu kad radi rashlada mada to i ne radi nesto dobro.Ako je ovo drugo,imaces problem sve to integrisati.
Jesi lipogledao ALEX,Izrael da nisu oni slucajno napravili kit,mozda Diavia?
Ako krenes sam bice tu ljutog boja.
Ja se jos borim saTuaregom,ali sam podigao cenu jer hoce i navigaciju i + 2 dvd ekrana na nebu i sl.
To je veliki problem novih modela,jer ove firme koje se bave izradom kitova uvek kasne godinu,dve.
Pisi sta imaju auti pa da jurimo negde nesto od podataka,mozda je neko radio u Srbiji,ima kod nas Polar klima,ljudi su veliki profesionalci i prave kolege,napravili su cudo od posla i para ali su i dalje na zemlji.Mozda ono znaju nesto.
ma ja to volim prijatelju..to su mi najdraze akcije..kreces od nule i ti si gazda..e ne kad dojde sa diagnozom malo oce malo nece pa ti pope budi pametan....
ovo ti je posao odraden u jednom danu..sve novo sve priredeno i nije to lada niva pa da ti pola sarafa pukne dok ih skidas(jednom na nivu ugradivao i nikad vise ni za kakve novce,nova niva nova klima original..fujj)
ovi autici uopce nemaju klimu samo grijanje..pa trebam kompletan set..Alexa su dobri setovi ali mi stucaju u zadnje vrijeme fale kod novijih modela..nemaju biipera u ponudi..ima samo set za hladenje tovarnog prostora..a znas da je najtezi posao odraditi upravo kutiju pod armaturom..Diavia ima u najavi..i obecano mi je za 30 tak dana da mogu imat....za nemu imaju komplet..oko 1500 e..i ja dizem 500 motaze sto je super cjena pa ne bi da mi pobjegne..jer srecom ludaci su zvali 2 ovlastena servisa i kad su ovi bubnili cjenu svi popadali..
tako da imam zaradu samo takvu (u najavi)..
jesi li bar jednog tuarega slozio?..znas kako nevolim kad se auto raskopa ..pa za pet dana ide sastavljat..a windovsi ti umorni..
musterija je velika firma i sve ide preko racuna pa neznam kako bi sa tvojima prosverao nesto ali idem ih potrazit da vidim sto je to..
auto je biper 2008 motor 1,4 hdi
Citroen Nemo = Pegeot Bipper = Fiat Fiorino - sve ti je jasno
Zalac ..jesi li siguran u to ? ja trebam odradit na 4 auta..s tima da kupujem 4 kompleta po 1500 eu/komad pa ne bi volio da mi nesto ne pase??
ako mozes potvrdi ili odustani ali molim te budi bar 99% siguran u to
Pozdrav!
Ispricavam se na OT. Znaci li to da bi se na zadnju verziju scuda trebao moci spojiti sa lexiom?
Sva tri auta su ti potpuno ista, tj. sva tri su zapravo Fiat sa PSA motorima. Jedina razlika je u znaku pojedine marke.
A sto se tice ovog seta za klimu od Neme, pase ti na Bippera 100%.
Bipper:
Nemo:
Citroen. Creative technologie. Moš' mislit.
Sva tri auta su ti potpuno ista, tj. sva tri su zapravo Fiat sa PSA motorima. Jedina razlika je u znaku pojedine marke.
A sto se tice ovog seta za klimu od Neme, pase ti na Bippera 100%.Bipper:
Nemo:
OK sad sam uvjeren da pase pa idemu u narucivanje..narucujem za nemu sa ,4 hdi..danas provozao tu igracku..ko bi rekao da 1,4 dizel tako zivahno ide..bas me iznenadio..nadam se da nece biti situacija da mora gasit klimu ako vidi brdo..
Pozdrav i hvala na ulozenom trudu oko istrazivanja detalja...