Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Može li neko da mi reši kod za radio
SKZAZ7E1634851
Hvala unapred
evo svima informacija primjeri koje je minitim poslao su ispravne problem je kod mene i kod nekih drugih (gledao sam strane forume i vidio sliène probleme kao kod mene) što je na autu 2007g Oktavija došlo do pada napona ili iskrenja na klemi prilikom skidanja i vraèanja tada procesor zablesi i u zadnje 4 adrese gdje se nalazi cod promjeni sadržaj koji je mene prevario i naveo me da pomislim da je to neki novi zapis coda .
pošto ovo sa radio codovima radim zadnjih 20g i prije je to bilo uèestalo naroèito kod Blaupunkta i ostalih ali sve manje se dogaða kod novih modela ipak svima napomena obratite pažnju na moguènost da je zapis seeproma pokvaren ( ali samo kao zadnja moguènost )
dobro si zamislio, na tvoj primjer koji si mi poslao pali su i puno veæi igraæi da ne navodim imena jer bi bila velika sramota za njih jedan iz poljske drugi iz litve
a sad probaj iskomparirati moj file i tvoj prikaz pa æeš viditi razliku mošda ti nešto bude znaèilo u buduènosti kod novih modela koji dolaze
još nisam napravio ali evo di se nalaze pokušaji ( 1 SAFE na 2 SAFE )
evo drugi
Škoda Symphony TechniSat SKZAZ7E ima li neko prikaz konektora napajanja i koji su plusevi. i dali neko može iz ova dva dampa izvuci kod ( radio ima dva seeproma 24C08 jedan do drugoga )