Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Škoda Symphony TechniSat SKZAZ7E ima li neko prikaz konektora napajanja i koji su plusevi. i dali neko može iz ova dva dampa izvuci kod ( radio ima dva seeproma 24C08 jedan do drugoga )
evo drugi
dobro si zamislio, na tvoj primjer koji si mi poslao pali su i puno veæi igraæi da ne navodim imena jer bi bila velika sramota za njih jedan iz poljske drugi iz litve
a sad probaj iskomparirati moj file i tvoj prikaz pa æeš viditi razliku mošda ti nešto bude znaèilo u buduènosti kod novih modela koji dolaze
još nisam napravio ali evo di se nalaze pokušaji ( 1 SAFE na 2 SAFE )
evo svima informacija primjeri koje je minitim poslao su ispravne problem je kod mene i kod nekih drugih (gledao sam strane forume i vidio sliène probleme kao kod mene) što je na autu 2007g Oktavija došlo do pada napona ili iskrenja na klemi prilikom skidanja i vraèanja tada procesor zablesi i u zadnje 4 adrese gdje se nalazi cod promjeni sadržaj koji je mene prevario i naveo me da pomislim da je to neki novi zapis coda .
pošto ovo sa radio codovima radim zadnjih 20g i prije je to bilo uèestalo naroèito kod Blaupunkta i ostalih ali sve manje se dogaða kod novih modela ipak svima napomena obratite pažnju na moguènost da je zapis seeproma pokvaren ( ali samo kao zadnja moguènost )
Može li neko da mi reši kod za radio
SKZAZ7E1634851
Hvala unapred