Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Bok....
Trebala bi mi pomoc oko koda za autoradio Clarion PU-2184A....
Dump je tu ....
Hvala unaprijed....
da li radio trazi kod ili radi i cuje se bip-bip?
vezan je sa immo, na stolu raditi nece, jel orginal od tog auta ili je orginal al ide u drugo?ili nesto trece??
UCOT - Universal Code Off Tool
Ma bio mi je na stolu na popravku i mislio sam kad ga budem vracao nazad da ce mi traziti kod no medjutim nije .....al svejedno ....kaze covjek kad su mu jednom skinuli akumulator poslije toga je trazio kod sto znaci da ce mu trebati kad tad kod opet....
Hvala...
u tjuneru skines eprom i upises iz saobracajne serijski vidjeces kad iscitas sve ce ti bit jasno,ja sam imao problem na tom modelu uparim ja njega sa autom on radi 5 dana i opet pocne da bip-bip,jedno 4 puta sam ga upisivao i sugerisao covjeku da promjene akumulator posto mi svaki put eprom nesto zbrljavi kad se auto vrati na kraju se nije vise vracao poslije akumulatora
Zadnja izmjena od LJ01 (27-03-2010 00:46:19)
pozdrav svima,
Imam problem sa Clarion PU 9990A.
Majstor skinuo akumulator i otiso kod a ja ga ne znam.
Radio radi oko 3 minuta i sam se ugasli. Opet upalis i poet 3 min, ...
U knjizi od auta na poslednjoj strani je model radia i tamo nosi oznaku PA 3035.
Molim za pomoc, savet, ...
Hvala
Pomoc moze ako postavis tvoj dump ovde iz 93C46.
PEUGEOT PU-9990A CODE 4 dig
CL0271 CLARION
D78044GF
Ako to ne mozes da uradis, svrati u NIS kad prolazis (prvo se javi na E-mail) resicemo !
ako nemas alata a nis ti blizo tu je kolega @wilco problem smatraj vec rijesenim
pozz...
Hvala @skyline-GTR na podrsci, clan vodolija je na 40 km od mene zato sam mu predlozio resenje.
Sad, on kako hoce neka radi .... njegov problem.
Pozzdrav !
nikakav problem kolega tu smo da se pomazemo i samoj musteriji da preporucimo strucno lice koje moze da odradi posao, musterija zadovoljna mi isto
pozz...