ELPROG FORUM

auto dijagnostika, auto dijagnostički alati, autodijagnostički programi, autodijagnostika

Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.

#1 23-03-2010 23:25:36

carclima
Član
Iz: djurdjenovac Slavonija.hr
Registrovan: 30-04-2008
Komentari: 0

Motor Gilera 25 kros

ima li nesto za tu skalameriju motor je negdje 88-92 ..nema bas nikakve oznake pa nemam pojma sta trazim na netu..125 kubika vodeno hladenje..trebam semu instalacije ili nekakav service manual..jer je dosao sa djelovima u kutiji i diagnozom nepali ????

ono sto znam je da ima bobinu koja se okida iz sklopa sa 6 izvoda.na svakoj strani sklopa po 3 pina..konektora nema....ocerupano al onako gadno..a moje srce junacko nemoze reci ja to nemogu napravit..pa eto ako netko od kolega ima sta na temu dva tocka molio bi da mi nabaci..

uopce nisam kod kuce sa motorima pa bi bilo najbolje da postoji sema..jer tamo u magnetu ima nekoliko namotaja,ja nemam pojma koji su za palenje a koji za punjenje..zice otkinute

Pozdrav!

Zadnja izmjena od carclima (24-03-2010 00:26:51)

#2 24-03-2010 00:58:35

Eli&Elvis
elproger
Iz: S.Most BiH
Registrovan: 16-12-2008
Komentari: 2,091
Website

Re: Motor Gilera 25 kros

hoce te ti buraz specijalni kvarovi, poslije mjenjaca od skupocjenog bike, dobar si imas volje za sve, pitaj mog buraza elvisa on je dobar za motocikle ima suzuki.

#3 24-03-2010 11:40:35

Bacha
elproger
Iz: Beograd
Registrovan: 04-01-2010

A da stavis ti te delove u istu onu kutiju u kojoj su doneseni,ubacis neku paru u nju i pozelis joj srecan put.Onda odes u lokalnu birtiju i lepo sebi napravis spisak delova za klime,evo pocinje toplo vreme,sunce,mozda porani berba a ti tek izasao iz biciketa pa na motor?
Zamisli,ustanes ujutru a ono dve Astre G ,majstore ne radi klima,ti znas da ces ih osuriti,kad ono vraga,nemas kondezator,nemas susac,nisi kupio gas?????????????????
Onda bi hteo sebi oseci svoja rodjena j......
Zato kolega moj dobri,ajmo malo praviti para a zezacemo se kad padne sneg,opet.

#4 24-03-2010 12:47:02

carclima
Član
Iz: djurdjenovac Slavonija.hr
Registrovan: 30-04-2008

Bacha napisao:

A da stavis ti te delove u istu onu kutiju u kojoj su doneseni,ubacis neku paru u nju i pozelis joj srecan put.Onda odes u lokalnu birtiju i lepo sebi napravis spisak delova za klime,evo pocinje toplo vreme,sunce,mozda porani berba a ti tek izasao iz biciketa pa na motor?
Zamisli,ustanes ujutru a ono dve Astre G ,majstore ne radi klima,ti znas da ces ih osuriti,kad ono vraga,nemas kondezator,nemas susac,nisi kupio gas?????????????????
Onda bi hteo sebi oseci svoja rodjena j......
Zato kolega moj dobri,ajmo malo praviti para a zezacemo se kad padne sneg,opet.

ma ja ti imam obicaj da sve sto se ugura u radnju mora se IZVEST na svojim tockovima i sa svojim pogonom..ne dozvolim  odvozenje na slepi....moram odrzat rejting majstora koji moze sve napravit..

za klime se ne sekiram to je sve priredeno jos u prosloj godini ..8 boca plina,kompresoranovih/polovnih..ventilatora,regulatora..cak sam pribavio ponesto i klimatronika od raznih pila.jer znas kad auto dojde i ja popravim klimatronik onda je to onak sitna lova..ovako majstore evo tebi uredan ispravan a ja tvoj kasnije popravljam ako mogu..

nego nesta mi se posao usonjio..evo 11 sati a garaza prazna,danas jos niko nije navratio..za sutra imam dogovoren 1 auto..nesvida mi se ovo....jebote kod nas obicno nista nije uspjevalo ko u ostalom svjetu no izgleda da ce ova kriza uspjet..

nista idem malo na net trazit sta ima novo..

pozdrav !

Board footer