Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Da li neko ima pinout od ove table u Nyo 4 sam pronasao koji su pinovi za + i - i kada spojim napon upali se display i pisu sve nule prepravio sam eeprom 93c66 zanima me da li ima jos negdje sacuvan ili je kao i kod tabli iz 2001 samo u 93c66.
Muci me jos jedna stvar kad sam dobio tablu (auto nije tu) i spoio je prije prepravke km na displayu su bile nule. Kad sam proctao sadržaj u prva dva reda su bili F-ovi i tu sam upisao iskalkulisanu km (km je u prva dva reda). Kad sam upalio tablu poslije pisanje nule su opet bile na displayu.
Da li u dumpu je jos negdje sacuvana kilometraza i da li ima kilometraza sacuvana u bsi?
Hvala unaprjed
Lijep pozdrav!
Da li u tom Sprinteru ima i tahograf? ako oma kilometre vuce iz njega tako da kilometre moras resiti u tahografu!!!
Pozdrav
Samo to je ili 311 ili 313 cdi ? 312 je d (tdi)
Ne pitaj me ono što ne znam !
daj postavi original file,baš me zanima...
Pa ova dva file su ti swapovana!!!!!!! Kilometri su u prva dva reda i na drugom mestu u dampu ih nema.Moras drugi file gde si upisao zeljene kilometre swapovati i dobices kilometrazu na displeju!
Pozdrav.
Zadnja izmjena od Sile (02-04-2010 09:38:39)
pokusao sam da svapujem i da promjenim damp ali ne ide u nyo kada otvorim damp pokaze da ono sto sam upiso je ok i ispise novu km ali ne prikazuje na tabli samo nule.problem mi je sto auto nije tu pa to isprobam samo na stolu.
Mene evo malopre zeznu na istu foru MB Sprinter 413 CDi KA, prva dva reda FF i 0 km, jedva se osvestih da je Kienzle dole ispod ...kad verujes na rec coveku, rekose mi da nema tahograf
Bezveze skidah tablu
pozz,
cubograf
Doktor specijalista za elektroniku
Mene evo malopre zeznu na istu foru MB Sprinter 413 CDi KA, prva dva reda FF i 0 km, jedva se osvestih da je Kienzle dole ispod
...kad verujes na rec coveku, rekose mi da nema tahograf
Bezveze skidah tablu
pozz,
cubograf
Izgleda da pušim istu foru sa tahografom, jer sam dobio diranu talu i zatražio dump ako neko ima. Ovo kontaktirati tipai vidjeti ima li tahograf.
Šuti i trpi moj Abide.
Imam slican problem.
Imam sprintera 316 sa istom tablom vdo 93c66, ima ugradjen tahograf.
Na tachografu stoji stvarna kilometraza a na satu nule i nemeri brzinu km.
Isto sam probao da menjam sadrzaje 93c66 ali nije bilo uspeha a pokusao sam i kalkulaciom
kilometraze sa nyom ali nije vredelo.
Da li ste vi uspeli da resite vas problem??
Ako su ti nule na tabli kao sto kazes onda nemas komunikaciju izmedju table i tahografa...Tabla mora da povuce kilometre iz tahogtrafa. ! Proveri instalaciju sa braon dzeka od tahografa do table km sata..
Pozdrav
Zadnja izmjena od Sile (14-04-2012 13:35:56)
Hvala. Proverim