Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Imam problem sa kodom za CD radio.Zanima me da li mogu da doðem do tog koda na osnovu broja šasije(VF1BG0M0525251314)i kako
Moze naravno ali prvo procitaj ovo:
Na ovom dijelu foruma ZABRANJENO JE:
- Postavljanje kalkulatora iz serijskog broja ARK,
- Izraèunavanje kodova iz serijskog broja ARK,
- Objavljivanje dump-ova bez kôda, can ili immo.
Sva ostala pitanja iz oblasti servisiranja ARK-a,CD-a su dozvoljena!
Znaci da rezimiramo, na sva pitanja koja ne krse pravila foruma tu smo da ti pomognemo, ako nisi serviser onda radio u ruke i kod nekog najblizeg servisera koji ce ti iskalkulisati code, skratices muke i sebi i nama!
Pozdrav!!!
Nije je znanje znati i za sebe ga zadrzati, vec je znanje znati i potrebnima ga podeliti!!!
hvala kolega @makkki79 , @Lafke ovaj podforum ima i svoj pravilnik kojim se mozes upoznati , iako ti je @makkki79 samo dio izvadio iz njega, kako si novi ovdje sad cu ti ja napisati, izvadio svoj radio vani i napisi podatke o njemu da bi ti dali konkretniji odgovor.ovdje nas nezanima koje ti auto imas dal je on 1,8 motor ili neki sestak 2,5 nego radio vani, dalje ako zelis da se druzimo uredno popuni profil inace nista od pomoci
pozz....
jos jedna sugestija nemoj duple teme praviti
UCOT - Universal Code Off Tool
Au oseæam se kao neko dete kad ga izgrde roditelji.Ako je ovo forum samo za servisere onda sam ja debelo zalutao.Nebih nikog da nerviram i iritiram,mislio sam da postoji jednostavan naèin da se dodje do koda za radio na osnovu broja šasije i modela i da ako to neko zna da mi ga jednostavno izraèuna i kaže.Stvarno neznam kako da izvadim CD radio(pokušo sam)pa me zato i zanima dali moze da se dodje do koda preko broja šasije.Nisam imao nameru da nikoga nerviram a ako jesam izvinjavam se
Lafke,nemoj kruha uzimati nekome, pusti to neka radi neko kome je to osnovni posao, znaèi ako ne znaš kako odvezeš majstoru za takve stvari !
Ne pitaj me ono što ne znam !
predingli nemam nameru nikome da uzimam hleb,pre nego sam naleteo na ovaj forum zvao sam èetiri "majstora"koji su mi rekli da nemogu da mi pomognu a onda i dva ovlašæena Renoova servisa koji su mi rekli da bih dobio taj kod od njih moram da budem njihov klijent to jest da mi uzmu jedno 100e za osnovni servis(za ruke)pa æe onda da mi pomognu a ja stvarno nemam nameru da dajem nekom 100e da mi promeni ulje i filter.Još jednom se izvinjam ako sam bilo koga uvredio.
Pozdrav
nisi nikog uvrijedio, mozes cak napisati ovdje odakle si drzava/grad ako ima neko od kolega u tvojoj blizini da te preporucimo te price od 100e nemaju smisla normalna cjena je nekih 20-ak e
pozz...
UCOT - Universal Code Off Tool
Preporuèite mi nekog,iz Beograda sam.Mada niko nemože da me ubedi da je normalna cena i 20e za otkrivanje koda za cd radio na osnovu broja šasije.U svakom sluèaju pozdrav i hvala
Pa šta bi ti za džabe?
najbolje da mi njemu uradimo kod i damo mu 20e, neka samo covek posalje broj racuna
FAP remover
najbolje da mi njemu uradimo kod i damo mu 20e, neka samo covek posalje broj racuna
slazem se
eto nekom nije dovoljno ni takva pomoc pa bi htio sve besplatno
atm tuning
electronic key
------------------------