Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
osim examinera, zna li neko provjereno koji uredjaj moze na ovom autu da uradu poravnanje mreze, trepce mu sat
mislim da moze multidiag
pozdrav..spajo sam prije jedno tjedan dana takvu alfu 147 JTD na multi diag...nisam mogo pristupiti motoru i u bsi...ostalo radi..koji je tu problem?
texa
Sto je meni ovo trebalo.............
probao sam texom nece
motor sigurno ide,u subotu sam jednu 147-micu servisirao,iako generalno neradim A.R.
Takodjer sam ulazio u bsi stila.za neke modele ti treba navi kabal-interfejs za komunikaciju preko can-a.mnogi to zaboravljaju.
Zadnja izmjena od MN026 (10-05-2010 15:20:09)
da nisam probo jedino s tim kablom..ne kužim ovo poravnavanje mreže..šta bi to trebalo znaèiti?
Brain Bee možda
prijavljivanje svih komponenti bsi-u
Mili ako mu stavis sat koji on ne podrzava nece ga ni moci ukodirati,,,
Mnogo sam fiata ukodirao a neke sam norao mjenjati sat da bi ga prihvatio kao svoj....
Sto je meni ovo trebalo.............
Može Brain Bee.........pozzzz!
meni se desavalo na puntima da axone 2000 hoce a navigator nece a iste verzije u njima, aj kako to sad
gledaj ja imam axon 2000 i texu navigator txt ima isti verziju sw axon ne radi ni 80 posto sto navigator radi ali nasljednik axonov je texa direkt koja radi isto kao i navigator. navigator je malo komplikovaniji za rad i ja jos nisam naisao na fiata da nisam ga mogao odraditi, kod navigatora ti je najbolja varijanta da koristis TGS-2 sistem citanja, ovo ti govorim iz iskustva jer axona imam 9 godina a navigatora 7 mjeseci.
Zadnja izmjena od eli (15-05-2010 00:15:25)
imao sam i ja axone direct prodao ga jednom nasem kolegi sa ovog foruma a txt nisam imao, sta mislis kakav li je txc