Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Grundig sam povezivao na stolu, na delic sekunde da znak zivota, i koliko sam mogao da vidim za taj delic sekunde sto se upali pise ERROR 02. Ako neko zna sta bi mogo da bude ili je imao takav problem bio bi mu zahvalan na pomoci.
provjeri dali si pokopcao dobro napajanje a to sto pise eror 2 toje neko vec pokusavao2 puta unos coda jeli neko mozda pokusavao to prije decodirat pozzz
Povezao sam plus i minus... E sada ne znam da ne treba jos nesto, kao recimo na Ford 6000 cd na koji se mora dovesti dva minua da bi radio. Nije otvaran.
dali su u pitanju euro dzekovi imasli semu kopcanja na limu ide tu jos 1 +12v
Evo i slike seme. Povezivao sam ga na +UB i minus.
moras dovesti napon na pin gde pise code
Sada radi, CODE je bilo u pitanju. Ali sada pise ERROR 02 i ne dozvoljeva ukucavanja koda. Moracu da izvadim eprom.
Hvala kolega u svakom slucaju za informaciju.
nemoj skidati eprom ako imas cod ostavi pod naponom cd nakon izvjesnog vremena bice dozvoljen unos coda
Ne vredi, probao sam, stajao je vise od sat vremena pod naponom i nista, i dalje pise ERROR 02.
Evo dump, pa ako neko moze da to da sredi, i kod mi treba.
Izvoli kolega resetovan je counter a code: 1835
Nije je znanje znati i za sebe ga zadrzati, vec je znanje znati i potrebnima ga podeliti!!!
Ubacen dump ali opet isto, pise ERROR 02. Mada sam ga opet ostavio malo da vidim, mozda ce da dozvoli unos. A, ako ne, ne znam sta bi moglo da bude...
Kolega makkki79 hvala u svakom slucaju. I ako imas neku ideju sta bi moglo biti.
pa naravno moras da sacekas unos coda sobzirom da damp od makija nije bez coda ostavi pod naponom radio i idemo na spavanje dosta za danas pozzzz
Do dampa nije definitivno, counter je resetovan i code je onaj koji sam ti poslao, daj vise podata o radiu, jesi ga ti skidao iz auta ili je tako donet kod tebe?
Jel je to ovaj model radia:
Nije je znanje znati i za sebe ga zadrzati, vec je znanje znati i potrebnima ga podeliti!!!
Da isti je radio, evo slikao sam pa mozete pogledati kako izgleda i sta pise. Tako mi je donet radio, nije bio u autu.
Malo mi je tu nesto nelogicno po ovom modelu radia zakljucan je u eepromu 95640, ti kazes da je eeprom 24c32 ima li pored ovog jos jedan eeprom smd 25c256, probaj ukljuci ga bez eeproma pa javi sta sta se desava?
Kada izvadim eeprom 24c32 isto se ponasa, pise error 02. Ima jos jedan Amtel 25256. Procitao sam i njega. U prilogu je.
evo probaj code 1835 samo sam tvoj damp resetovao
pozz...
UCOT - Universal Code Off Tool
Nista, ne vredi, opet stoji na displeju ERROR 02.
bice da @fabi zna sta je ...kaze neka greska u LB??? pa je pomogao preko PM ovom liku i izgleda da je proradilo...
jbg..ja sam ga znao sa mobile ali je ugasen sada. Mozda mozemo da ga upecamo kojekuda...taj se ne smiruje
pozz,
cuby
Zadnja izmjena od cubica (04-06-2010 02:47:04)
Doktor specijalista za elektroniku
Zanimljiv problem, poslao sam @fabi PM videcemo sta ce odgovoriti, inace pomogao mi je par puta na jednom drugom forumu!
Ljudi, sta da vam kazem, hvala sto se trudite oko ovog problema. Ako nesto saznate tu sam...
Reseno ili nije ?
Ljudi, sta da vam kazem, hvala sto se trudite oko ovog problema. Ako nesto saznate tu sam...
Nije reseno, cekam, pa ako neko bude imao resenje.
Nije reseno, cekam, pa ako neko bude imao resenje.
Posalji mi mail, poslacu ti par dumpova da probas !
Majstore @acaducati proveri instrumentom dali na nozicama 5,6,i 8 imas oko 5v na 24c32 , i da slucajno ne fali koji otpor oko eeproma kao sto makkki79 rece damp je ispravan