Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Pozdrav, imam problem s Peugeotom 206 2.0 16V 2000. godina
Auto je zimus stao, i nije se mogao upaliti, u tjedan dana raznih pokusavanja na cesti dosli smo auto odslepati u radionu i tad je gle cuda zapalio
na dijagnostici je prikazao povremenu gresku senzora pritiska goriva
nakon toga nikakvih problema do prije neki dan kad je stao u voznji i vise nikuda. auto ima plin na sebi, pokusao sam ga paliti i na plin i na benzin, uopce se ni ne javlja, samo veergla u prazno, s start sprejom se javi, sto eliminira nedostatak iskre, nakon duzeg verglanja u jednom trenutku se zna dogoditi povratna eksplozija u usisnoj grani
sada na dijagnostici prikazuje gresku P032D, koju obrisem i ne javlja se dok par puta ne zaverglam duze, onda se opet pojavi, posto nemam drugi knock senzor da probam, svaki prijedlog dobro dosao.
unaprijed hvala svima
U jednoj kapljici vode ima vise savrsenstva nego u svim strojevima koje je covjek izmislio.
Titula je ono sto ostane nakon sto covjek zaboravi sve sto je naucio u skoli.
Albert Einstein
nemas pritisak goriva...
ako je zena imenica, onda je ljubavnica zamenica
promjeni pumpu i uzivaj
u radu je spas a spasa nema
nije da vam nevjerujem, ali mi nije nesto jasno, nebi li onda na plin ipak trebao upaliti?
naravno, taj sistem omogucava paljenje na plin.....ali on se niti na plin ne zeli ni javiti
U jednoj kapljici vode ima vise savrsenstva nego u svim strojevima koje je covjek izmislio.
Albert Einstein
Pregledaj usisnu granu i okolinu (creva vakuuma i sl.) da ti negde ne vuèe falš vazduh.
Vecina plinskih sistema i kad je na prekidacu prebaceno na plin pali na benzin, a zatim prebacuje na plin. Koji sistem plina je u pitanju?
Vecina plinskih sistema i kad je na prekidacu prebaceno na plin pali na benzin, a zatim prebacuje na plin. Koji sistem plina je u pitanju?
landi renzo, zamjenili smo pumpu goriva i za sada radi, ali me i dalje zanima, ako postoji "procedura paljenja na plin" zasto auto nije palio na plin bez pumpe???
Albert Einstein
Nijesi "proceduru" dobro odradio ako uopste postoji.
ti mora da si citavo vrijeme prvo paljenje palio na plin i velika mogucnost je da je otisla neka od menbrana na plinskom uredjaju i zato nece da upali na plin
prvo pali na benzin pa tek onda na plin prebaci ako nije automasko tako i prije gasenja trebao bi vracati na benzin gasiti auto tako ces sacuvati menbrane pozdrav
napisao si samo da je Landi Renzo....nisi napisao dali je sekvent ili nije.....ja se do sad nisam susreo da Landi sekvent moze paliti na plin....jedino sam ja prepravljao da kad upali na benzin odmah moze prebaciti na plin ali nisam upoznat da moze paliti na plin.....jedino kaj mi je poznato da na plin moze paliti je Brc Just heavy i to na nacin da se prilikom paljenja drzi gumb za prebacivanje na plinu ali mora se drzati.....niti Stag nemoze paliti direkt na plinu....
stag 300 može paliti direktno na plin
nisam se susretao sa stag 300 samo sa stag 200 i on kolko znam nemoze paliti na plin....
napisao si samo da je Landi Renzo....nisi napisao dali je sekvent ili nije.....ja se do sad nisam susreo da Landi sekvent moze paliti na plin....jedino sam ja prepravljao da kad upali na benzin odmah moze prebaciti na plin ali nisam upoznat da moze paliti na plin.....jedino kaj mi je poznato da na plin moze paliti je Brc Just heavy i to na nacin da se prilikom paljenja drzi gumb za prebacivanje na plinu ali mora se drzati.....niti Stag nemoze paliti direkt na plinu....
"plinski" majstor je rekao da moze paliti na plin i rekao proceduru vlasniku vozila, to je sve sto znam o tom plinu nisam gleda koji model je posto o plinskim sistemima neznam puno, pa se i ne zelim puno prtljati oko toga, sistem je uglavnom automatski, ima onaj mali kockasti daljinski uz bravicu na kojem su plave ledice kao "plovak" plina i jednu tipku s kojom biras dali ces voziti na plin ili benzin, sistem inace sam prebacuje na plin kad je auto zagrijan i kad prebaci odredjen broj okretaja......sudeci po vasim odgovorima svega nekoliko sistema moze odmah zapaliti na plin, pa onda nema sumnje, sto se pumpe tice....
uglavnom, nako tjedan dana auto pali normalno, za sada tu i tamo nekada samo hoce stucnuti, predpostavljam da je to ipak do onog knock sensora koji je i prijavio gresku
Albert Einstein
izgleda da je an kraju riejsen problem
instalacija do senzora radilice je ispucala pa su se dodirivale zice koje su isle na senzor i u nekim trenutcima radiel kratki spoj
vec tjedan dana vozi dobro
Albert Einstein