Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Na audiju A3 2003.+ 1.9tdi PD 105KS pokušavam upaliti svjetla ali ne kužim
Nabavio sm vagcom 908 i lagano se uèim pa sam htio da se prilikom otkljuèavanja i zakljuèavanja upale kratka svjetla
(coming home light i living home ligt) ali nigdje ne mogu pronaæi tu opciju.
Da li je to moguæe uopæe ukljuèiti na tom auti i kako???
Ne znam ako 2003 veè podr¾ava to ali probaj u:
-09-Cent. Elect.
-Coding-07
-onda si pomogne¹ sa Long Coding helperom.
neæe iæi na dotiènom autu.provjereno
kod navedenog auta samo releji pomazu ili prespajanjem prekidaca, ali ja uvijek uradim releje kada alternator zapuni svjetla se upale, a neki stavljaju direkt na kontakt ste je meni bez veze.
@eli ovdje se radi o a3 8P ne 8L,na njemu je moguæe kodirati dnevna svjetla,ali coming i leaving home ne,odnosno mislim da se može jedino kod modela sa senzorom za kišu
Pokušao sam sa long coding helperom ali ne daje tu opciju, najvjerojatnije ovo vozilo to ne podržava. Moguæe je upaliti svjetla da se upale na kontakt.
Hvala ljudi odustajem od ovog, neæu stavljat nikakve releje, neka ostane kako je.
naj jednostavnije ako na prekidacu imas debele zice i siroki dzek kao passat b5 onda nemoze, ako je mali dzek kao npr na golf 5 onda moze
ispricavam se na budjenju teme iz mrtvih
navodno na passatu b5 s sirokom konektorom je potrebno staviti neku briku an prekidac da se svjetla sama pale
zna li netko na forumu tu opciju da ju je voljan podjeliti? ne zelim ugradjivati dodatne releje i povlaciti s alternatora ako mogu jednostavnije rijesiti.....
hvala
U jednoj kapljici vode ima vise savrsenstva nego u svim strojevima koje je covjek izmislio.
Titula je ono sto ostane nakon sto covjek zaboravi sve sto je naucio u skoli.
Albert Einstein
je napisao skrivenu poruku za korisnika: raven_sk
@)).....
je napisao skrivenu poruku za korisnika:
U jednoj kapljici vode ima vise savrsenstva nego u svim strojevima koje je covjek izmislio.
Titula je ono sto ostane nakon sto covjek zaboravi sve sto je naucio u skoli.
Albert Einstein